Casarse a Catalunya

Santa Eulalia, el punt de trobada entre el luxe i l’experiència

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La icònica botiga de moda es manté com un referent de luxe a la ciutat després de 180 anys d’història

Santa Eulalia, és coneguda com la prestigiosa boutique de moda amb una àmplia varietat de signatures de luxe. Els seus 180 anys d’història, la professionalitat del seu equip i la seleccionada gamma de marques que ofereix fan de Santa Eulalia un referent per a aquelles persones que veuen la moda com una expressió única i personal transcendint els cànons estètics. 

Luis Sans, propietari de Santa Eulalia al costat de la seva esposa Sandra Domínguez, expliquen que el llegat de Santa Eulalia es manté viu gràcies a la dedicació de la família que ha estat vinculada a la botiga durant més d’un segle. Generació rere generació, Santa Eulalia ha sabut interpretar les necessitats de la societat, no sols barcelonina sinó també nacional i internacional, evolucionant fins al punt de personificar l’essència mateixa de la tradició i del luxe, sent referència de distinció en la sastrería a mesura. Amb el “mateix full de ruta” des que va obrir les seves portes, Santa Eulalia aconsegueix oferir la millor del món de la moda, en un entorn confortable que brinda als seus clients una experiència elevada a la màxima categoria.

Situada en el número 93 del Passeig de Gràcia de Barcelona, aquest referent de boutique és conegut per la seva exquisida selecció de signatures i col·leccions internacionals d’alta costura per a homes i dones. A més de ser punt de trobada de les signatures de moda més exclusives, la botiga destaca per la seva atelier de sastrería i camisería, en el qual es creen peces a mesura amb el mestratge tradicional de Santa Eulalia. La unió entre l’alta qualitat dels materials emprats i les tècniques tradicionals amb els quals treballen ha aconseguit que Santa Eulalia sigui reconeguda per Pitti Uomo de Florència i The Business of Fashion com una de les 30 millors botigues de moda masculina en el món.

Un dels secrets de l’èxit de la signatura de luxe Santa Eulalia, és l’equip de compradors amb el qual compte, el qual s’encarrega de recórrer les capitals de la moda a la recerca de tallers i artesans d’alt nivell en països com Itàlia, França i Espanya, creant col·leccions personalitzades per als seus clients, la qual cosa els permet oferir una selecció de peces i accessoris única i irrepetible. En definitiva, Santa Eulalia és la tradició que es combina amb innovació per a oferir als seus clients peces excepcionals i moments inoblidables.

Santa Eulalia també disposa una línia de fragàncies pròpia que compta amb 12 essències inspirades a Barcelona. Creades per Mario Eskenazi, aquestes fragàncies capturen les emocions i moments únics que sorgeixen d’aquesta ciutat mediterrània i es presenten en flascons igualment impressionants, obra de Eskenazi.

Per a completar la visita, Santa Eulalia no sols és un destí de compres, sinó que disposa d’un espai en el qual s’ofereix una acurada selecció gastronòmica durant tot el dia que podràs acompanyar de champagne, per a fer de la teva visita una experiència de luxe 360è. Gràcies a aquest Bistrot, podem explorar com la moda i la gastronomia es fusionen per a crear una experiència excepcional.

En definitiva, Santa Eulalia és l’espai on el luxe troba la seva màxima expressió.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.