Casarse a Catalunya

Núvies amb espardenyes

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Hem deixat enrere l’estiu, un estiu xafogós que ha fet que moltes núvies haguessin de repensar el seu outfit per no patir tant. 

Aquest aspecte, sense cap mena de dubte, és una de les coses que més pot posar nerviosa a la núvia.

Per a alguns haver-se casat en aquesta època de l’any ha estat tot un hàndicap, en canvi, per altres tot han estat avantatges. Vestits més frescos, maquillatge més suau, sopar a l’aire lliure, i … sabates més estiuenques…

Parlant de sabates, ja tens clar quin estil de sabata lluiràs en el teu casament? Hi ha models per a tots els gustos, més altes, més baixes, amb taló gruixut, amb taló fi, de punta triangular, de punta rodona, amb plataforma, sense… però què ens en dieu de les espardenyes? Havia passat alguna vegada pel teu cap fer-te amb unes espardenyes pel dia de la teva boda encara que no sigui estiu? No tenen per què ser l’única sabata que llueixis. No s’ha establert la moda de lluir dos vestits? Doncs atreveix-te també amb les sabates!

D’esquerra a dreta: Mint&Rose, Pitusas.

Malgrat ser considerat un calçat d’estiu pot tenir presencia tot l’any. Darrerament s’ofereixen a les convidades com a regal, entre d’altres estils de calçat,  un parell de xancletes. Un calçat que és ben estiuenc. Llavors tu, que ets la protagonista de la festa, per què no pots optar per unes espardenyes? La Reina Letizia, les seves filles, la Princesa Leonor i la Infanta Sofia, Jill Biden, i un munt de celebrities s’han rendit a aquest estil de sabates i a nosaltres no poden agradar-nos més i, el que és més important, ens semblen molt còmodes.

Cada cop són més les convidades que opten per lluir aquest tipus de sabata durant els esdeveniments celebrats en mesos de calor, però també en els mesos més frescos. Una moda que també s’ha traslladat a les núvies i ja són nombroses les marques de calçat que opten per fer creacions per a un dia tan especial. Es tracta de trobar l’equilibri perfecte entre la comoditat i l’elegància i és més que evident que amb aquest tipus de sabata tindràs el tàndem perfecte. 

D’esquerra a dreta: Eduard castillo, Jimmy Choo.

Si hi ha una cosa certa és que és tota una realitat que les cunyes d’espart han passat de ser el calçat al qual recórrer en el moment de la festa per desfer-se dels tacons a convertir-se en un imprescindible dels estilismes nupcials de principi a fi. Ja no hi ha excuses, ni núvies que vulguin patir mal de peus mentre volen divertir-se.

El millor de tot és que si et decantes per unes espardenyes, després del casament pots donar-los-hi més vida i aprofitar-les en altres ocasions. Segur que cada cop que te les posis et tele transportaràs al moment tan màgic que vas viure. No et sembla especial?

Una de les coses més importants i que cal tenir en compte a l’hora de triar el calçat adequat és l’estil de vestit que duràs. No és el mateix lluir un vestit on el volum predomini a les mànigues i/o a la faldilla que lluir-ne un de vaporós, senzill i en definitiva, més lleuger. Per no oblidar tampoc la llargada de la faldilla. Si et decantes per una faldilla llarga el peu es veurà menys i per tant la sabata no tindrà tanta rellevància en el teu look. En canvi, si et decantes per un tall midi o curt, la sabata pren més protagonisme i encara és més important la decisió de fer una bona elecció. 

D’esquerra a dreta: Alhamas, Chanel

Sigui com sigui, l’espardenya es pot convertir en la teva millor aliada en el dia del teu casament. Donar el ‘sí vull’ amb aquesta sabata farà que t’oblidis de tot i gaudeixis com mai del moment que sempre havies somiat. Causaràs sensació i seràs l’enveja de tothom. Qui no voldria lluir una sabata ultra còmoda en el dia més important de la seva vida? 

Moltes són les firmes espanyoles que han optat per fer una passa endavant i llançar-se al meravellós món nupcial creant espardenyes en tons blancs, roses i nudes, tot i que cada cop és més habitual que colors com el verd, el groc o el blau prenguin protagonisme. Res no pot fallar lluint qualsevol model i és que, a més a més, moltes d’aquestes firmes et donen l’opció de poder personalitzar-les, és a dir, pots escollir el color de la cinta, si vols que sigui de randa, de croché, més llarga o més curta, inclús hi ha qui dona l’opció de poder gravar les inicials al mateix espart. N’hi ha amb plataforma, i també sense. Amb escot rodó o amb escot en V, obertes –en les que es poden veure els dits- o tancades. Poden ser planes, de 5, 8, 11 o 12cm d’alçada. T’ho imaginaves? Ara ja gairebé tot és pràcticament possible. 

No et preocupis pel lloc del casament, les espardenyes són aptes per a tot arreu. Casaments al camp, a la platja, a la gran ciutat… vagis on vagis aquestes sabates t’aportaran comoditat i faran que t’oblidis de les males sensacions que en ocasions pot aportar el terra. 

Si, encara no estàs convençuda del tot i has pensat que aquest és un calçat apte únicament per a l’estiu, estàs molt equivocada, ja que a la tardor, inclús a l’hivern, en època de fred també podràs lluir-les. 

D’aquesta manera, no tenim cap mena de dubte que aquestes sabates podrien convertir-se en el calçat predilecte de les futures núvies. T’hi animes?

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.