Casarse a Catalunya

Tornar als llocs que t’han fet feliç

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Totes les imatges son de: Germain i Nené. @lanene_films

La història de la Tania i el Xavi és curiosa, tot va començar sent veïns, s’anaven veient de vegades per l’edifici, pel carrer… fins que un dia, passejant als seus respectius gossets, es van conèixer, i seguidament, es van enamorar.

A més, els dos eren i són amants dels animals, que tenen un paper molt rellevant per a ells i d’una manera o altra, no van faltar en un dia tan especial com l’ 11 de setembre. Ni les dificultats per un any marcat per la Covid ni els nervis previs van impedir celebrar el ‘Sí, vull’ més important de les seves vides.
No era la primera vegada dels nuvis a l’Hotel Mas La Boella, ja havien estat a un casament a l’espai i els havia agradat tant que no van tenir dubtes. “Va ser una decisió presa amb els ulls tancats, havia de ser allà, tant pels entorns, com per la gastronomia i el servei, que són immillorables”, comentava la Tania. Tornar als llocs que t’han fet feliç sempre és una bona idea.

Quan la Tania i el Xavi es van prometre, sabien que l’acte s’havia de celebrar a la ciutat de Tarragona. Alguns dels millors moments de la vida de la Tania, viscuts des de la infància, havien estat aquí, era el lloc on sentia més a prop els seus avis.

Ella vestida de Pronovias i amb maquillatge i pentinat de Susana Luna, col·laboració de Susana de El Tocador de Brenda. Ell, vestit de Xeviot. Van lluir resplendents i feliços durant tota la cerimònia que es va dur a terme als jardins de Mas la Boella. Un cop casats, van traslladar-se al Gran Pavelló on van celebrar l’aperitiu i el posterior banquet. La naturalesa, l’elegància i la privacitat van ser l’escenari perfecte per a un dia tant especial.

A més de romanticisme i d’emoció, no va faltar la diversió. La núvia recorda com anècdota la caiguda del vel camí a l’altar i els nervis que va passar. També van gaudir d’un ball sorpresa amb familiars i amics i al ritme del ball i del DJ, van sorgir noves amistats. Sens dubte, va ser un dia que recordaran sempre.
El segell dels nuvis que va marcar la diferència va ser el detall per als convidats, fet a mà per voluntàries de la protectora ‘Els animals de la Noguera’, on van adoptar al seu gos Thor, que havia de formar part d’un dia únic, on l’amor va iniciar una nova etapa.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.