Casarse a Catalunya

Mas La Boella: Lloc de somni per a casaments de luxe a Tarragona

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Un paratge natural amb història ideal per a gaudir d’un enllaç inoblidable.

Les parelles que busquen unes noces de somni en un entorn idíl·lic, Mas La Boella es presenta com l’elecció perfecta. Situat a escassos quilòmetres de la ciutat de Tarragona, es troba una masia del segle XII acuradament restaurada enmig d’una finca agrícola de 150 hectàrees i exquisits jardins. Aquest hotel boutique ofereix un escenari excepcional per a la celebració de enllaços de luxe.

Els detalls marquen la diferència en unes noces, i l’equip de Mas La Boella ho sap molt bé. Compten amb sofisticats i elegants jardins on es poden prendre les millors fotos per a preservar el record d’unes noces de somni. A més, per a la celebració, disposen d’una impressionant posada en escena de banquets en el Gran Pavelló, l’encant dels Salons Sant Jordi i el menú elaborat pel xef Manuel Ramírez. Aquest lloc ofereix un toc de distinció inigualable.

La finca, recentment restaurada, ofereix múltiples espais i possibilitats per a la cerimònia, el còctel i el banquet, tot això amb una atenció personalitzada per part d’un experimentat equip. A més, els nuvis tenen l’opció d’allotjar-se en una habitació de luxe per a la nit de l’enllaç. Per a acompanyar als nuvis fins al final de la festa, ofereixen la possibilitat de reservar les seves 13 suites superiors, per als seus convidats.

Entre els diferents espais dels quals disposa Mas La Boella destaca l’emblemàtic Pati dels Arquers pel seu gran valor històric. Aquest lloc és perfecte per a celebrar la cerimònia d’unes noces civils. Si prefereixes fer aquesta cerimònia en els seus amplis jardins, la zona del pati es presenta com l’alternativa perfecta per a crear una àrea chill out per a servir un aperitiu o còctel previ al banquet o per a festa la festa final.

El conjunt de tots els espais de Mas La Boella, creen un entorn singular que eleva a la seva màxima expressió els sentits dels nuvis. Cada detall del lloc es cuida amb cura per a convertir qualssevol noces en un esdeveniment únic i inoblidable.

Mas La Boella també ofereix una àmplia gamma de serveis per a l’organització de les teves noces perfectes amb tots els col·laboradors necessaris. Serveis com a decoració i floristeries, DJ, so i imatge, maquillatge i perruqueria, serveis d’autobusos i personalització d’esdeveniments. A més, compten amb una eina única que permet als nuvis organitzar la llista de convidats i agrupar les taules de manera senzilla i ràpida.

En Mas La Boella, la naturalesa, l’elegant decoració i l’excel·lent gastronomia es combinen per a brindar als nuvis i els seus convidats un escenari únic per a dir “Sí, vull“. Si busques unes noces de luxe en un entorn impressionant, Mas La Boella és el lloc perfecte.

Visita la seva nova web per a buscar més informació i enamora’t a primera vista d’aquest paratge natural amb encant rural i històric.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.