Casarse a Catalunya

Joieria Grau guanya el premi “Rellotges i Joies” de Magazine La Vanguardia

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Durant la nit del 23 d’octubre, Joieria Grau va rebre un premi en reconeixement de la seva trajectòria empresarial, dedicació a l’artesania joiera i al seu savoir faire, en el marc de la segona edició dels Premis Rellotges i Joies que atorga el Magazín de La Vanguardia.

Durant aquest any, la joieria catalana ha celebrat el 75è aniversari i per commemorar tants anys de tradició joiera i dedicació a l’artesania, ha creat una peça especial per a la seva exclusiva col·lecció d’Alta Joieria, inspirada en la llegenda grega de Galatea i Acis. La llegenda explica la història d’amor d’aquesta parella, unida per la passió i separada per la gelosia. Joieria Grau reinterpreta aquesta història amb unes sublims arracades anomenades “L’Amor de Galatea”, creats pels seus artesans joiers de principi a fi, mostrant la seva excel·lència, joiera i artesania més delicada.

Fotografia: 2 Arracades “L’amor de Galatea” de Joieria Grau.

L’empresa catalana va presentar les arracades “L’Amor de Galatea” per optar al guardó i aquests han estat escollits perquè Joieria Grau rebi el premi a la categoria “Oficis Artesans“. Gemma Grau, sòcia i directora de Joieria Grau, va ser l’encarregada de recollir el premi, a l’emblemàtic Museu Thyssen Bornemisza de Madrid, en una nit plena d’il·lusió, complicitat i luxe, envoltada de celebritats i de companys del sector joier i rellotger. “L’art de crear una joia a partir d’una idea, de l’observació, la selecció de les gemmes necessita intuïció, inspiració i coneixement de tots els processos artesans i tècnics del nostre taller…” comenta Gemma Grau durant la recollida del premi, fent referència al seu germà Ricard Grau i al taller de Joieria Grau, capaços de crear peces d’alta joieria tan especials com “L’amor de Galatea”.

“Vam néixer en un petit poble costaner el 1957 i gràcies a l’esforç de tots i a la visió empresarial del meu germà (Ricard Grau), ara som a Barcelona amb una preciosa boutique a Diagonal, representant les millors firmes de luxe, i avui recollint aquest premi que ens omple d’orgull i satisfacció…”, declara Gemma Grau, fent esment de l’ardu recorregut de la família per arribar fins on són avui dia. Joieria Grau és distribuïdor oficial de les millors firmes internacionals, com Rolex, Cartier, Tudor, Omega, MessikaPomellatoRoberto Coin o Dinh Van entre d’altres i és servei tècnic oficial Rolex. A més, Joieria Grau disposa de col·lecció pròpia, realitzada íntegrament al seu taller. Amb joieries a Barcelona, Sabadell, Lloret de Mar i Blanes, Grau ha esdevingut un referent a Catalunya, gràcies a la seva dedicació i passió per la joieria i la rellotgeria.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.