Casarse a Catalunya

L’essència de l’elegància i l’amor a les confeccions de Cymbeline

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Amb més de quaranta anys d’història, Cymbeline és una firma parisenca que ha capturat l’essència de l’elegància i l’amor a través de les seves confeccions nupcials. 

L’art de la confecció esdevé un ballet meticulós de paciència i dedicació al seu taller, on cada vestit és concebut amb una dosi generosa d’autenticitat i exclusivitat. Cymbeline ha consagrat les seves creacions a l’art de la moda nupcial des de la seva creació, apostant per la tradició i l’artesania. Cada vestit és el resultat de la dedicació on cada punt i cada detall són disposats amb precisió, creant peces úniques que destil·len elegància.

Cymbeline

L'elegància de la senzillesa

En les seves col·leccións, Cymbeline presenta una obra mestra de disseny nupcial. Els vestits es converteixen en una simfonia de textures i detalls que destaquen la feminitat i la bellesa de cada núvia. Mànigues d’encaix i agullonades i escots de paraula d’honor són algunes de les característiques que defineixen aquesta col·lecció.

Cymbeline ha abraçat la simplicitat del blanc com arrel per a la seva creativitat. Cada vestit és una obra mestre minimalista, on la subtilesa dels detalls pren protagonisme. Els encaixos delicats, els bordats intricats i les formes fluides creen una silueta d’ensomni per a cada núvia que té l’honor de portar una creació de Cymbeline.

Cymbeline

L’autenticitat impregna cada fibra dels vestits de Cymbeline. Aquesta firma parisenca no només crea vestits nupcials, sinó que construeix contes d’amor encapsulats en teixits exquisits. Cada vestit és més que una peça de roba; és una expressió de la singularitat i la bellesa autèntica de cada núvia.

En el taller de Cymbeline, l’amor i la passió per la moda nupcial continuen florint. Cada puntada és una declaració d’amor cap a la creació i cap a les núvies que confien en aquesta firma per realitzar el seu somni nupcial. Amb més de quatre dècades d’història, Cymbeline continua sent un far de l’elegància nupcial a la romàntica ciutat de París.

Cymbeline

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.