Casarse a Catalunya

Xeviot, una elecció segura per al teu vestit de nuvi

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’atenció personalitzada, la varietat d’estils i els accessoris de gran qualitat, creen un clima perfecte per escollir el vestit de nuvi ideal.

Xeviot és una àmplia botiga ubicada al municipi de Sabadell, especialitzada en moda masculina on s’ofereix una àmplia gamma de firmes de roba i complements de gran qualitat per a homes. A més de disposar de peces casuals o d’un estil més informal, tenen una llarga trajectòria oferint vestits de nuvi i complementes de moda nupcial masculina. Aquesta trajectòria ha dotat a l’equip d’una gran experiència, la qual cosa els fa molt competents dintre del sector nupcial.

En part, el seu èxit és gràcies a la forma de treballar, ja que compta amb la presència de models de diverses firmes d’alt nivell de moda nupcial masculina, com Ramon Sanjurjo, Petrelli o Pierre Cardin. El seu enfocament principal és proporcionar vestits de nuvi excepcionals i tots els complements necessaris perquè els homes llueixin impecables en un dels dies més importants de les seves vides.

Des de Casar-se a Catalunya, volem ser partícips i ajudar-te a escollir el millor total look per al dia del teu casament. Per això, hem volgut detallar-te per què Xeviot és una aposta segura per a trobar el teu vestit ideal:

1.Diferents estils de vestit de nuvis:

La botiga compta amb una àmplia varietat de vestits de nuvi, des dels clàssics i atemporals fins a les últimes tendències de la moda i més exuberants. Les diferents propostes estan disponibles en una gamma de colors, estils i talles. Destaquen per la seva qualitat en la confecció i els detalls.

2. Ambient:

En entrar a Xeviot, us reben amb un ambient càlid i acollidor propi d’una botiga local. Gràcies a la decoració de la botiga et sentiràs acollit i còmode, creant un espai íntim per als clients. En general, la botiga transmet un ambient de sofisticació i bon gust.

3. Atenció personalitzada:

El personal de la botiga es pren el temps per entendre les preferències i necessitats de cada client i aquesta atenció personalitzada, és la millor opció per a prendre una decisió tan important com és la del teu vestit de nuvi. Ofereixen assessorament expert sobre la tria del vestit, tenint en compte la complexió, l’estil personal i la temàtica del casament.

4. Accessoris i detalls:

A més dels vestits, també ofereixen armilles, camises, corbates, llaços i tots els accessoris necessaris per aconseguir un total look.

5. Experiència única:

Els nuvis que visiten la botiga no només adquireixen un vestit, sinó que també experimenten un servei excepcional i la sensació d’estar en bones mans. Xeviot s’encarrega que l’experiència de triar un vestit de nuvi sigui especial i lliure d’estrès.

Definitivament, si estàs buscant un lloc on trobar el teu vestit de nuvi ideal, Xeviot és una aposta segura, gràcies a l’atenció personalitzada, la seva varietat de vestits de nuvi i accessoris de gran qualitat, creant una experiència única per a aquells que busquen lluir elegants i sofisticats el dia del seu casament.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.