Casarse a Catalunya

MartiDerm una marca líder, sempre a l’avantguarda de la innovació

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

En el vertiginós món de la bellesa i la cura de la pell, MartiDerm ha emergit com una marca líder, sempre a l’avantguarda de la innovació. 

En la seva última gesta, la marca presenta “6 Shots per a 6 Necessitats”, una línia revolucionària que aborda les preocupacions més urgents de la pell amb una sinergia única de dos actius purs en cada gota.

Shot Collagen Lift: fórmula avançada amb 1% de Bio-Tech Collagen, que conté la fracció més activa del col·lagen, que actua en sinergia amb el lupeol per a aconseguir un màxim efecte lífting.

Shot Hyaluronic Firm:  gel concentrat amb un complex de 5 tipus d’àcid hialurònic de diferents pesos moleculars que treballen en sinergia amb Proteum 89+, el proteoglicà exclusiu de MartiDerm.

Shot Vitamin C Antiox: innovadora fórmula anhidra enriquida amb un 15% de vitamina C pura i gingebre que aporta un efecte sinèrgic garantint així la màxima eficàcia antioxidant.

MartiDerm

Shot Retinol Renew: Bàlsam fundent que conté un 0,3% de retinol pur que, en sinergia amb la niacinamida, forma un potent complex renovador que ajuda a millorar l’aparença d’arrugues i línies d’expressió, així com minimitzar taques i imperfeccions.

Shot Salicylic Imperfections: Cremigel que combina un 2% d’àcid salicílic amb extracte de l’arbre del te, que ajuda a aconseguir un potent efecte sinèrgic sobre les seves accions purificants i reequilibrants.

Shot Arbutin Dark Spots: Cremigel a base d’una alta concentració d’arbutina (5%) i àcid glicirretínico, enoxolona, que ajuda a il·luminar i unificar el to de pell. Aquesta combinació sinèrgica actua reduint l’aparició de taques millorant l’aspecte de la pell.

MartiDerm

MartiDerm continua desafiant els límits de la innovació en cura de la pell amb els “6 shots per a 6 necessitats”. Aquesta línia no sols aborda una varietat de preocupacions cutànies, sinó que també representa l’evolució de la ciència i el compromís de la marca amb l’excel·lència en la cura de la pell. Descobreix la revolució en la cura de la pell amb MartiDerm i experimenta la sinergia de dos actius purs en cada gota per a uns resultats incomparables.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.