Casarse a Catalunya

Londres brillarà amb la primera edició de la Shine Bride Fashion Week

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La setmana de la moda Shine Bride Fashion Week organitza un esdeveniment exclusiu dirigit als millors dissenyadors de moda nupcial i de nit d’alta costura de tot el món.

Aquest esdeveniment va dirigit per a totes els professionals de la indústria bridal.

Londres es prepara per a rebre la primera edició de la Shine Bride Fashion Week (SBFW), que promet revelar algunes de les creacions més exquisides i innovacions de dissenyadors de moda nupcial i de festa d’alta costura de tot el món. Sota l’enlluernador lema “Shine Bride like a diamond”, aquesta exhibició d’alt nivell tindrà lloc els dies 7, 8  i 9 de maig de 2024 en Stationers’ Hall, un històric palau del segle XVII situat en el cor de Londres.

Aquest destacat esdeveniment de moda reunirà dissenyadors d’alta costura, compradors de luxe, premsa especialitzada, professionals de la indústria, influents i referents de tot el món, brindant una plataforma única per a explorar, col·laborar i presentar les col·leccions de moda nupcial i de nit més impressionants en la passarel·la i el showroom.

SBFW va més enllà de la moda i és que durant els dies de celebració, es duran a terme festes de còctels i experiències gastronòmiques combinades amb moda, art i sorpreses que es revelaran dies abans de l’esdeveniment.

El lema simbolitza la resplendor, la força i l’atemporalitat de cada núvia en el seu moment especial. SBFW vol fomentar l’artesania en moda nupcial d’alta costura. Els assistents gaudiran d’una vista prèvia exclusiva de col·leccions d’avantguarda. L’esdeveniment presentarà les últimes creacions d’una selecció de canviats de nom dissenyadors d’alta costura coneguts per la seva creativitat visionària i cerca constant de l’excel·lència.

Elizabeth Arnau, barcelonina i directora i fundadora d’una agència internacional de modelaje amb seu a Londres especialitzada en moda nupcial, ha treballat amb destacats noms de la indústria. La seva experiència en direcció creativa, producció d’esdeveniments i màrqueting, juntament amb la seva formació en filosofia i disseny de moda, aporta un enfocament únic a aquesta exclusiva setmana de la moda, Shine Bride.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.