Casarse a Catalunya

Les núvies més romàntiques trien ALMA NOVIA

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

ALMA Novia ha aconseguit unir el toc modern i seductor, sense deixar de costat el romanticisme i sofisticació  

La signa ALMA Novia reconeguda pels seus dissenys romàntics i vaporosos, acaba de presentar la seva Col·lecció 2024 dels seus nous dissenys de moda nupcial. Amb la seva última creació, pretén ser l’elecció perfecta per a les núvies joves i romàntiques amb un estil definit. La marca ha tornat a demostrar la seva habilitat per a combinar la simplicitat, la lleugeresa i els detalls únics, convertint cada vestit una autèntica joia capaç d’enamorar a les núvies més dolces.

Entre les seves propostes, la peça estrella i més identificaria de la signatura, són els monos. Aquestes peces són la tendència per la qual aposta fortament ALMA Novia. Amb el seu estil romàntic i juvenil, presta dissenys fluids i de línies pures que es tornen encara més especials en incorporar sobre faldilles per a aconseguir una silueta còmoda i original. El disseny més espectacular, és un mono de crespó amb cos paraula d’honor. Gràcies a la seva comoditat es pot combinar amb una faldilla de tul i mànigues agullonades o mànigues extraïbles amb encaix, oferint un multilook que no deixarà indiferent a cap dels teus convidats.

Disseny mono de crespó versàtil

Diferents models de mono

D’altra banda, sent fidel al clean look que predomina en els seus dissenys, la col·lecció també ofereix vestits llisos amb detalls com a nus, obertures i aplicacions d’encaix. Aquests detalls minuciosament col·locats per a ressaltar la bellesa de la núvia són perfectes per a aquelles noies que busquen la senzillesa sense renunciar a la tendència. Així mateix, tota la seva col·lecció està plena d’encant. Els vestits minimalistes, poden complementar-se amb els nous abrics d’encaix, per als qui desitgin explorar el concepte de multilook.

Abric d’encaix

Altres alternatives, són els nous vestits amb tall sirena d’escot d’encaix i faldilles de crep. Amb aquests looks, ALMA Novia el que pretén és mostrar la versió més sensual de les núvies romàntiques. Aquests dissenys s’adornen amb detalls delicats en el baix, afegint un toc addicional de romanticisme i emfatitzant la sensualitat i l’atractiu d’aquests dissenys amb l’objectiu de captivar a tots els presents de l’enllaç. 

Tall sirena

La Col·lecció 2024 també destaca pels dissenys de cossos d’encaix lleugers i contemporanis, fusionant motius florals i geomètrics per a allunyar-se de la tradició. Ofereixen cossos de guipur mat amb sensual esquena, biquini i escots halter per a un estil modern i seductor.

Dissenys florals i geomètrics

Sens dubte, aquests dissenys de línies pures, adornant cossos, esquena i accessoris com a mànigues agullonades per a un toc distintiu i original, són l’elecció perfecta per a la núvia romàntica que busca cridar l’atenció per la seva originalitat, sensualitat i elegància. ALMA Novia ha aconseguit unir el toc modern i seductor, sense deixar de costat el romanticisme i sofisticació.

Si estàs buscant el vestit ideal per al dia de les teves noces, no dubtis a conèixer les propostes que ofereix ALMA Novia i t’assegurem que t’enamoraràs de cada disseny mentre et promet fer realitat els teus somnis en un dels dies més significatius de la teva vida.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.