Casarse a Catalunya

Univers Bagués, les joies amb la identitat més Mediterrània

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Joieria emblemàtica Bagués

Les joies de Bagués són dissenyades per mestres artesans que confeccionen les seves peces amb passió

Bagués dissenya i confecciona les seves peces més preuades inspirant-se en els colors, les formes i les emocions que ens transmet la naturalitat del mar Mediterrani. La prestigiosa joieria barcelonina va ser fundada el 1917 i des de llavors ha forjat una personalitat basada en el modernisme català i la seva influència al llarg de la costa mediterrània.

A Barcelona, la botiga Bagués es troba en un edifici modernista emblemàtic, el que afegeix un element addicional de bellesa i estil a l’experiència de compra de joies a la botiga. Situada just al costat de la Casa Batlló, al cor de la ciutat comtal, és visitada diàriament per milers de persones, les quals queden sorpreses per les singulars característiques de cada peça.

La seva identitat modernista catalana sota la influència de la personalitat mediterrània, queda reflectida no només en les seves joies sinó també en la seva emblemàtica joieria. I és que Bagués és una joieria de renom amb una història rica en la creació de joies d’alta qualitat i disseny elegant, i ha deixat una empremta significativa en el món de la joieria, convertint-se en una “icona de l’estil amb segell mediterrani“. Sens dubte, si desitges que el teu enllaç estigui definit per una personalitat modernista, la Joieria Bagués és la resposta a les teves necessitats

Joies Col·lecció Barcelona

La Joieria Bagués és coneguda per la seva llarga tradició en la creació de joies amb les tècniques més avantguardistes i amb dissenys exquisits i exclusius com aquestes peces de la Col·lecció Barcelona. Sempre ha destacat per la seva artesania i per utilitzar pedres precioses d’alta qualitat a les seves creacions. Una de les característiques distintives de Bagués és la seva capacitat per combinar tècniques de joieria tradicionals amb dissenys contemporanis, la qual cosa ha portat a la creació de peces úniques i elegants.

Després de més de cent anys de trajectòria, Bagués compta amb artesans alquimistes del color que aconsegueixen confeccionar aquests dissenys originals que recorden al modernisme català digne de mestres creatius com Antoni Gaudí. Aquestes peces úniques arriben a les famílies amb l’objectiu de quedar-se i convertir-se en llegats que es transmeten de generació en generació.

Joies Col·lecció Eternity

D’altra banda, Bagués també ofereix la possibilitat d’adquirir peces clàssiques amb un gran valor material, però sobre tot sentimental, com aquestes joies de la Col·lecció Eternity. Com aquestes joies, les peces clàssiques són atemporals que són admirades al llarg del temps per la seva elegància i estil durador. Aquestes joies es caracteritzen per la seva simplicitat i sofisticació, confeccionades amb metalls preciosos com or o platí, incrustades amb pedres precioses com diamants, rubies o esmeraldes.

Aquestes peces són passades de generació en generació i continuen sent molt valuoses pel seu significat emocional. Les joies clàssiques representen una connexió amb la història i la tradició, i continuen sent una elecció popular per aquells que busquen una estètica refinada i atemporal per al dia del seu enllaç.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.