Casarse a Catalunya

Esforç i dedicació, els valors fonamentals per Arts Càtering

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’esforç i la dedicació son dos dels valors fonamentals per Arts Càtering, una empresa que ofereix una atenció personalitzada a cada un dels seus clients.

Els esdeveniments creats per l’equip humà d’arts Càtering arriben als límits de la imaginació.  

Sopars sorprenents, còctels d’ensomni i elaboracions úniques que impressionaran a cada un dels teus convidats. Des d’Arts Càtering s’adeqüen als gustos i necessitats de tots aquells que participen en l’esdeveniment. D’aquesta manera aconsegueixen que tothom gaudeixi de l’experiència Arts Càtering.

Arts Càtering

L’empresa té una àmplia experiència en esdeveniments de gran format, bodes i esdeveniments Kosher. La clau del seu èxit és l‘ús dels ingredients de KM.0 en cada una de les seves elaboracions. Arts Càtering gaudeix en  la creació de totes les seves propostes gastronòmiques. Per aquest motiu cada cop que algú els truca li traspassen aquest amor per la seva feina.

Arts Càtering

L’equip humà d’aquesta empresa t’oferirà tota la seva ajuda i totes les seves mans per crear la boda i cerimònia dels teus somnis. Com saben la importància que té un casament pels nuvis ofereixen serveis addicionals. Amb aquests no hauràs de preocupar-te per res mentre gaudeixes de la teva boda.  

Qualsevol esdeveniment de la mà d’Arts Càtering és un moment únic i irrepetible. Tot l’equip comercial estarà a la teva disposició d’ençà que contactes amb ells fins que té lloc el dia més important de la teva vida.  

La cerca de la perfecció, la creació de conceptes i la delicadesa en els detalls formen part de la proposta de valor que ofereix l’empresa per dissenyar un esdeveniment des de zero. Per aquest motiu, a Arts Càtering compten amb els millors professionals del sector. Tot l’equip humà té una àmplia experiència. Les propostes culinàries disposen de professionals guardonats que fusionen talent, passió i dedicació en la gastronomia del teu esdeveniment.

Arts Càtering

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.