Casarse a Catalunya

La Roca Village inaugura una Boutique Solidària de Brides do Good per a lluitar contra el matrimoni infantil

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Amb motiu del seu 25è aniversari, La Roca Village, un dels onze Villages de The Bicester Collection, ha donat principi a una iniciativa emmarcada en el programa benèfic DO GOOD.

Aquesta campanya, en col·laboració amb Brides do Good, pretén connectar la moda nupcial amb la lluita contra el matrimoni infantil.

Des de l’11 d’octubre fins al 30 de novembre, La Roca Village albergarà aquesta pop-up boutique, on les dones poden trobar vestits de núvia ètics i sostenibles cedits per dissenyadors de les marques més rellevants de la indústria nupcial. Algunes d’aquestes firmes que participen en la iniciativa són Jesús Peiró, Isabel Sanchís o Mariano Moreno. Per la compra de cada vestit de Brides do Good donarà suport a projectes d’UNICEF a Jordània per a combatre el matrimoni infantil a través de l’educació.

Brides do Good, és una companyia ètica i sostenible d’origen londinenc amb un fort compromís social i està compromesa a generar consciència i recaptar fons per a combatre el matrimoni infantil. Ho fan a través de la venda d’una selecta col·lecció de vestits i accessoris de núvia donats per destacades marques del sector. L’obertura d’aquesta pop-up boutique de Brides do Good és part integral del programa DO GOOD de La Roca Village amb The Bicester Collection.

En el cor d’aquesta boutique, s’exhibirà una commovedora fotografia de l’artista Jordi Bernadó. El retrat presenta a Nada Al-Ahdal, una destacada activista de Drets Humans i supervivent del matrimoni infantil, qui també és ambaixadora del programa DO GOOD de La Roca Village.

El programa DO GOOD va ser llançat en 2019 per The Bicester Collection, amb l’objectiu de fer del món un lloc millor i acollirà diverses iniciatives per a permetre un futur optimista per a dones i nenes, un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Segons Elena Foguet, Business Director Value Retail Spain, “Estem molt orgullosos de celebrar els 25 anys de La Roca Village destacant el nostre programa DO GOOD, amb el qual volem retornar a la societat tot el suport que hem rebut durant aquests anys. Hem preparat un calendari d’iniciatives per a fomentar l’educació i contribuir a posar fi al matrimoni infantil, que inclou activitats de consciència i iniciatives de recaptació de fons, com la pop-up de l’empresa de fons social Brides do Good“.

Chantal Khoueiry, fundadora de Brides do Good, va expressar que “les sorprenents estadístiques exigeixen la nostra atenció immediata. Cada any, 12 milions de nenes són obligades a casar-se abans dels 18 anys. És una injustícia que ha d’afrontar-se. En Brides do Good ens hem embarcat en una missió incessant per a reescriure aquesta narrativa.” També va voler afegir que “així, contribuirem a enfrontar a aquesta alarmant realitat i protegirem la innocència i els somnis d’innombrables nenes a tot el món.”

Des d’un punt de vista artístic i commovedor, la pop-up també exhibirà una fotografia de Nada Al-Ahdal, obra de l’artista Jordi Bernadó, en la qual Nada Al-Ahdal, activista pels Drets Humans i ambaixadora de DO GOOD, vesteix de núvia per a representar la infància perduda. El retrat forma part de l’exposició ID PROJECT – A través del mirall, que estarà en La Roca Village durant els mesos d’octubre i novembre. Aquesta exposició inclou retrats de personalitats internacionals conegudes pel seu treball humanitari i contribucions a la societat, proposant un viatge introspectiu a través de la fotografia que desperta els sentits i la consciència.

Si vols conèixer aquesta boutique pop-up i tots els dissenys que s’ofereixen, recorda que pots visitar-la des de l’11 d’octubre fins al 30 de novembre a La Roca Village ubicada a 40 minuts del centre de Barcelona.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.