Casarse a Catalunya

Personalitat pròpia en els vestits de la dissenyadora Irene Toledano

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Un recurs indispensable per als dissenys dels seus vestits és l’amor a la seva feina

Irene Toledano és una dissenyadora de moda nupcial amb molt reconeixement dintre del sector. Els vestits dissenyats i confeccionats per ella mateixa són d’alta costura gràcies a l’alta qualitat dels materials que utilitza i els dissenys exclusius que crea. Cada peça de la seva col·lecció bridal neix amb personalitat pròpia per tal de lluir-te de forma en dia del teu casament.

Com és habitual, quan es comença la cerca del vestit somiat per un dels dies més importants en la vida d’una persona, es tenen en compte molts aspectes que en primera instància semblen insignificants. Per aquest motiu, la Irene presta moltíssima importància a tots els detalls i no només en els dels seus dissenys, sinó també en l’experiència que la núvia viu en el seu atelier, des de la primera visita fins a l’última. Segons detalla a “l’atelier sembla que el temps s’atura per a elles” i que arriben de viure “uns mesos intensos, plens de preparatius, emocions, alegries, teixits, decisions, proves, rialles, flors, fotos i, sobretot, amor.”

Atelier Irene Toledano

Aquest amor també és amb el que treballa la Irene, afegeix una bona dosi de cura i tendresa a cada peça que confecciona. Un dels dissenys més especials de la seva col·lecció 2023 és el vestit Annabel amb l’elegància i sofisticació que posseeix. El disseny de màniga llarga combinada amb un escot en V pronunciat, una esquena descoberta i faldilla recta amb cua sembla tret d’una escena dels anys trenta. Aquesta peça és el vestit perfecte per a una núvia amb un gust refinat i classe.

Vestit Annabel – Col·lecció 2023

Sobre la dissenyadora, Irene Toledano, el seu bon gust, formació i experiència de més d’una dècada en el món de la moda, avalen la seva feina. Els seus dissenys s’han guanyat el respecte de tota la indústria nupcial per la seva atenció als detalls i al seu estil propi.

Irene Toledado, dissenyadora

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.