Casarse a Catalunya

Giambattista Valli tria Barcelona Bridal Fashion Week per a impulsar la seva línia nupcial

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Barcelona serà en 2024 la ciutat on presentarà per primera vegada la seva col·lecció.

El dissenyador d’alta costura i ready-to-wear de fama mundial Giambattista Valli presentarà per primera vegada en una desfilada la seva col·lecció de vestits de núvia, i per a això ha triat Barcelona Bridal Fashion Week. El seu maison és una de les favorites de les estrelles de les catifes vermelles internacionals i Valli ha rebut la insígnia de Chevalier de l’Ordre donis Arts et donis Lettres, un dels més alts honors que atorga la República Francesa.

La desfilada avançarà les creacions de la seva tercera “Love Collection” 2025 així com d’alguns dels principals dissenys de la signatura. Tindrà lloc en el marc de la Barcelona Bridal Night, la nit de gala del saló, que se celebrarà el pròxim 17 d’abril 2024 en un lloc emblemàtic de la ciutat. 

En les dues recents edicions, aquesta vetllada especial ha acollit les desfilades d’altres marques de prestigi internacional, com Elie Saab o Viktor&Rolf, que van mostrar les seves col·leccions als compradors, professionals de la indústria de la moda, influencers, celebritats i mitjans de comunicació, reunits a Barcelona en ocasió de l’esdeveniment.

Segons Giambattista Valli “Barcelona és la capital mundial de la moda nupcial i celebrar una desfilada aquí és l’evolució natural de la meva Love Collection, i em donarà l’oportunitat de narrar millor la meva visió en el millor escenari possible”.

Per part seva, Albasarí Caro, directora de BBFW, afirma: “és un gran privilegi comptar amb una de les signatures més estimades de l’alta costura i de la moda internacional. La seva participació posiciona a Barcelona estratègicament com un destí per a marques d’alta costura més enllà de París”.

El més francès dels dissenyadors italians

Nascut a Roma, es va formar en el Central Saint Martins College of Art and Design de Londres. Després de col·laborar amb les signatures de luxe Roberto Capucci i Fendi en la capital italiana, es va traslladar a París en 1997 per a completar la seva formació amb el dissenyador Emanuel Ungaro, fins a assumir la direcció creativa de la línia prêt-à-porter de la prestigiosa casa francesa.

En 2005 va fundar la seva pròpia ‘Maison’, creant dissenys inspirats en una moda “eterna, atemporal i natural” que van aportar un nou enfocament en el món del luxe i la bellesa. Valli va conquistar així a les dones més modernes, internacionals i sofisticades que segueixen fidels a la marca i a la seva interpretació de l’elegància i glamur, entre les quals es troben estrelles de Hollywood i personalitats com Amal Clooney, Rihanna, la Reina Rania de Jordània, Ariana Gran, Kendall Jenner, Zendaya, Jennifer López i Fan BingBing.

 

Giambattista Valli, qualificat en alguns mitjans com “el més francès dels dissenyadors italians”, és un dels pocs dissenyadors no francesos als quals se’ls ha concedit ser membre de la Chambre Syndicale de la Haute Couture, entrant així en 2011 en l’exclusiu món de les signatures considerades d’alta costura. Entre els molts reconeixements internacionals, en 2017 va ser nomenat Chevalier de l’Ordre donis Arts et donis Lettres, un dels més alts honors que pot atorgar la República Francesa, guardó que li va ser lliurat el mes passat en una cerimònia a París.

Després de dissenyar i realitzar el vestit de núvia per a algunes de les seves clientes més especials, com Charlotte Casiraghi en ocasió de les seves noces religioses, va estrenar la seva línia bridal en 2021, denominada “Love Collection”, que reflecteix l’ADN delicadament romàntic, femení i alhora innovador que caracteritza la seva signatura, fins a convertir-la en una de les més recognoscibles i admirades del panorama internacional.

BBFW 2024 és “Now”

Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, és el saló de moda nupcial més rellevant del món. Sota el lema “Now” i amb una imatge atrevida, realitzada per intel·ligència artificial, l’esdeveniment ja prepara l’edició de 2024 que se celebrarà en el recinte de Montjuïc i mostrarà les col·leccions de grans signatures de moda, cases d’alta costura i nous talents.

A més de la passarel·la, que acollirà les desfilades dels dissenyadors entre el 17 i el 20 d’abril, el saló presentarà les creacions de més de 300 signatures, la majoria internacionals, en la seva trade xou que, del 19 al 21 d’abril, es convertirà en el centre de negoci i networking per als professionals, buyers, empresaris i dissenyadors més destacats de l’univers bridal a escala internacional. 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.