Casarse a Catalunya

Dasler t’apropa a la boda dels teus somnis

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Crear un esdeveniment pot convertir-se en la feina més tediosa, tot i que sigui el teu casament. 

Trobar tot el necessari per crear la boda dels teus somnis pot ser una feina difícil. És per aquest motiu que l’empresa Dasler busca ajudar als nuvis en totes les tasques de decoració. Des de Barcelona, Dasler t’ofereix un servei de lloguer de material d’esdeveniments de qualitat. A més en el seu catàleg compta amb els articles més innovadors, gràcies a la seva actualització constant.

Nua Events

Si la teva idea principal és fer una cerimònia petita, no has de patir perquè a Dasler et proporcionen tot el que necessites. De la mateixa manera que si la teva idea és fer de la teva boda un dels esdeveniments més gran que els teus convidats hagin presenciat mai.

Algunes de les idees que t’apropa Dasler és el d’una boda Campestre. Aquestes cada cop són més habituals. L’aire lliure i els espais naturals passen a ser els protagonistes de la decoració. És ben cert que cada cop més joves decideixen ambientar les seves bodes amb aquest tipus de decoració fusionant joventut i naturalesa.

Dasler

Hi ha nuvis que agraeixen poder gaudir d’un moment tan especial amb poques persones, creant un àmbit íntim i familiar. Les bodes íntimes com bé descriuen des de Dasler solen ser un esdeveniment que gaudeix de “molt de sentiment”.

Amb Dasler pots ambientar el teu dia amb una infinitat de complements. Des de decoració, passant pel tèxtil i acabant amb la zona chill-out. En aquesta secció chill-out podràs trobar sofàs, com el model Chester vintage o el sofà selva. També pots ambientar algunes de les sales amb diferents mobiliaris com pufs i catifes per crear un espai de conversa agradable.

Dasler

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.