Casarse a Catalunya

El teu horòscop i tu fusionats en un vestit

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Si tu també ets de les que es queda fascinada amb els vídeos on et mostren com vestir segons el teu horòscop, has de veure les noves creacions de La Croixé. 

Començarem amb les  que son balança donat que part del mes d’octubre és d’elles. La croixé ha confeccionat el vestit Letizia, un model llarg de màniga llarga. Un dels detalls que ajuda a donar un tó trencador i seductor són les seves obertures al costat que es fusionen en una bonica flor en 3D, al centre del vestit. La seva esquena descoberta acaba amb un botó daurat. Amb aquest disseny deixaràs la teva indecisió de banda per ensenyar el teu costat harmònic

La Croixé

Una bona escorpió té l’habilitat d’ensenyar allò que ella vol, sent d’aquesta manera, misteriosa i valent. Però a més el teu magnetisme i la teva intuïció et faran encertar, amb el model Grace de La Croixé. Aquest disseny amb coll efecte halter i amb obertura lateral a la seva faldilla et faran ser la convidada amb més pragmatisme de la cerimònia.

La confecció del vestit Carlota és ideal per aquelles convidades que van néixer entre el 22 de novembre i el 21 de desembre. El disseny de tall evasé i coll halter és símbol d’una sagitària aventurera i honesta. El seu teixit de punt lurex proporciona confort i t’aporta il·luminació per gaudir de la festa.

La Croixé

Amb l‘arribada de les festes, Cap d’Any i el seu aniversari el que vol una capricorn és brillar com mai. Per aquest motiu la firma La Croixé et proposa lluir el seu vestit Lioneta. La seva falda destaca per una obertura lateral que aporta sensualitat.

El següent disseny és un vestit midi de paillette amb obertura lateral i coll d’halter. Amb el nom d’Audrey aquesta confecció és perfecte per una aquari i una taure. El seu caràcter es fusionen amb el disseny creant una simbiosi perfecta per a qualsevol cerimònia.

Els peixos són sensibles, intuïtius i creatius és per aquest motiu que des de La Croixé entenen que el ideal per a elles és el mono Verona. La seva màniga transparent aporta la sensualitat en petites dosis que es fusiona amb una esquena descoberta. Aquest tipus de dissenys són ideals per gaudir en qualsevol moment del dia.

La Croixé

El vestit Margherita destaca per la seva elegant cua, i obertura lateral creant un equilibri perfecte. El seu estil avantguardista, sofisticat i sensual és el que fa al model Margharita ser una de les grans apostes d’aquesta col·lecció. El disseny de La Croixé ens exhibeix la passió de una àries.

El coll de barca i esquena descoberta fusionada amb una màniga llarga proporcionen una elegància extra a la convidada que gaudeix del seu aniversari entre el 21 de maig i el 20 de juny. Mostrant la seva llibertat, aquesta bessó serà el centre de l’atenció de qualsevol cerimònia amb el model Isabella.

La creativitat de una lleó queda fusionat amb el Kaia pel seu coll halter amb forma de llàgrima al bust. La seva faldilla amb obertura lateral exhibeix l’empoderament de la convidada i el seu orgull per portar un disseny com el de Kaia de La Croixé.

La Croixé

Per acabar, el vestit Filippa amb tall asimètric i esquena impressionant vesteixen a aquelles que neixen entre el 23 d’agost i el 22 de setembre. La seva personalitat analítica, perfeccionista i exigent són ideals per fusionar-se amb aquest disseny de part superior ajustada i falda evasé. La seva confecció ajuda a estilitzar la silueta, allargant les cames.

La Croixé

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.