Casarse a Catalunya

Skincare routine, els passos ideal per una pell perfecta

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El temps passa i lamentablement conforme anem creixent tot comença a canviar. De fet, als 25 anys l’organisme comença a perdre col.lagen, àcid hialurònic causant enveniment, falta de lluminositat i fermesa en la pell. 

El nostre cos produeix tots aquests actius, però es van perdent i hem de veure la manera de recuperar-los amb l’ajuda de tractaments de bellesa.

Sabem que no és gens fàcil saber en quin ordre han d’aplicar-se els productes per a una rutina de skincare i quines són les necessitats específiques per la teva pell, perquè cadascuna tenim diferents tipus de pell. Però no et preocupis, aquí et deixem els passos més bàsics per a una rutina de dia. Recorda que sempre els productes s’apliquen des del més lleuger al més dens. Tracta de donar-te el temps necessari per a tu i gaudeix-lo. La veritat, és que cuidar la nostra pell és un compromís que hem de tenir amb nosaltres mateixes.

Aquest és l’ordre correcte per aplicar el teu tractament per començar el dia. Primer de tot comencem amb la neteja. Això t’ajudarà a eliminar la brutícia del rostre. Aquest tipus de productes pots trobar-los en farmàcies o supermercats i són per a tot tipus de pell, fins i tot per a pells grasses o sensibles. En aquest cas, et recomanem no aplicar olis minerals com el de coco o ametlles, ja que poden causar problemes d’acné.

Clarins

L’exfoliació és un pas que només s’aplica una vegada per setmana i tenint en compte el teu tipus de pell. Recorda que, si la teva pell és sensible, l’exfoliació serà necessaria cada 10 ó 15 dies. A  més, aquest pas t’ajudarà a eliminar les cèl·lules mortes i impureses acumulades. Així mateix, promou la renovació cel·lular.

Martiderm

El següent pas seria aplicar el tònic. Aquest serà el teu producte aliat per a una pell bonica. És més ben conegut com “l’actiu que necessita la teva pell”, no tan sols per tonificar-la, sinó perquè els següents productes en la llista com són el sèrum, crema, i el protector solar absorbeixin molt millor les seves propietats. Un dels millors tònics és l’aigua de roses, ja que és bastant adequat per a qualsevol tipus de pell, a més de tenir molt beneficis addicionals. 

El serum és el producte aliat de totes les dones, però has d’adaptar-lo a les necessitats de cada rostre. Aquests productes es caracteritzen per tenir una quantitat concentrada d’actius destinats a millorar l’aspecte de la pell a llarg termini com mantenir la lluentor, disminuir arrugues, aclarir taques i brindar fermesa al teu rostre. Tria el que més s’acomodi a les necessitats i objectius que vols aconseguir.

El contorn d’ulls, és un indispensable per portar sempre en el necesser, ja que la pell sota els ulls és la més sensible i la que més hem de cuidar i protegir. Existeixen diversos productes que són específicament per a tractar aquesta zona del rostre. Aplicant-los diàriament en la teva rutina de skincare, podràs evitar les ulleres i les línies d’expressió.

Clarins

La crema hidratant és el producte més important. Triar la crema hidratant correcta per al teu tipus de pell és crucial. Moltes cremes tractaran necessitats com la falta de lluminositat, línies d’expressió i excés de greix. Si tens pell grassa, no cometis l’error d’oblidar-te aquest pas per por de que el teu rostre produeixi mes seu del normal, fins i tot tenint aquest tipus de pell has d’hidratar-la.

Valmont

I finalment, mai volem que ens surtin taques, per això mateix és molt important comptar amb un bon protector solar. Aquest t’ajudarà àmpliament a protegir la teva pell dels raigs UVA, UVB i la llum artificial del mòbil o ordinadors i altres aparells electrònics, perquè aquests raigs són els causants de taques i l’envelliment prematur. És important que t’ho reapliquis cada tres hores.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.