Casarse a Catalunya

Quin tipus de netejador et va millor per al teu tipus de pell?

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Si estàs preparant tots els detalls del dia del teu casament, hi ha un aspecte que no te’n pots oblidar, la teva pell.

Per a lluir una pell radiant davants de tots els convidats que acudiran al teu enllaç, és molt important tenir uns bons hàbits de cura i manteniment del rostre, però el que és indiscutible és que el pas més important és la neteja facial.

Per a dur a terme una bona neteja segons el nostre tipus de pell, haurem d’escollir de forma conscient i amb coneixement, quins són els principis actius que presenta la fórmula del netejador que ens estem aplicant.

Per tant, hem de tenir clar que la tria del producte netejador facial dependrà de diversos factors, com ara el tipus de pell, les necessitats específiques de la pell i les preferències personals. Aquí et proporcionem algunes recomanacions per als tipus de pell més comuns:

Per a pell seca:

Busca netejadors suaus i hidratants que no eliminin excessivament els olis naturals de la pell. Una bona recomanació seria el Huile Très Démaquillante de Clarins. Aquest oli netejador elimina inclús el maquillatge de llarga duració a més de deixar una pell suau i reconfortable. En ser textura en oli és ideal per a pells seques que necessiten una dosi d’hidratació extra.

Per a pell grassa:

Opta per netejadors que ajudin a controlar l’excés de greix sense assecar massa la pell. La recomanació per aquest tipus de pell seria el Mousse Nettoyante Peau Neuve de Clarins que garanteix una sensació de confort i lluminositat a la pell immediata. Aquest netejador és imprescindible per aquelles pells que tenen tendència acneica, ja que elimina les impureses, suavitza la pell i calma.

Per a pell normal o mixta:

Les persones amb pell normal poden triar netejadors equilibrats que mantinguin la pell neta sense assecar-la excessivament. Per a persones amb aquesta tipus de pell, Clarins ofereix l’alternativa de Lait Velours Démaquillant. Aquest fórmula enriquida amb extractes de plantes alpines, ajuda a suavitzar i reconfortar intensament la pell.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.