Casarse a Catalunya

La màgia d’Higar Novias a Barcelona

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Higar Novias va néixer a Córdoba, a la localitat de Fuente Palmera, més conegut com “El poble de les núvies”. 

Aquesta empresa familiar porta més de tres dècades dedicant-se a la moda nupcial, convertint-se en un referent mundial. El seu reconeixement internacional passa per 300 punts de venda distribuïts al voltant dels cinc continents.

La seva flagship store a l’Avinguda Diagonal de Barcelona, ofereix, amb el rètol Manu Garcia, una atenció personalitzada amb més de 250m2 i 4 provadors. Les col·leccions més actuals de les seves marques Valerio Luna, Manu Garcia i Privée, t’esperen per trobar no solament el vestit de núvia dels teus somnis sinó també aquell segon look que voldrás lluir i de ben segur que també enamoraran a les teves acompanyants.

Valerio Luna

En els seus anys de trajectòria han après a entendre a les núvies, a ajudar-les a trobar el seu vestit i comprendre totes les exigències que demanen. Perquè el que volen és que elles sentin que han aconseguit plasmar les seves idees, que després veuran confeccionades.

Per preparar cada un dels vestits, Higar Novias ha fusionat l’experiència, la il·lusió, la satisfacció i la destresa obtenint com a resultat la confiança de les núvies.

Manu García

Privée, la més recent de les seves marques és una simbiosi d’alta costura i d’arquitectura. Els seus dissenys romàntics aconseguiran en tú una sensació única durant el teu gran dia.

Si alguna cosa tenen clara a Higar Novias és que jugar amb les línies pures és un factor molt important. Sobretot, si aconsegueixes l’alineació perfecta amb els millors teixits del mercat. Aquesta unió crea harmonia entre la silueta de la núvia i el seu vestit.

Privée

Has de saber que grans noms com el d’Hanníbal Laguna treballen amb Higar Novias. Precisament, la col·lecció Hanníbal Laguna Atelier ens mostra el romanticisme i l’elegància. Les mans del dissenyador han creat un ambient basat en referències clàssiques però atemporals.

Si no saps quin és el teu estil no has de preocupar-te per què els professionals que formen part d’Higar Novias t’orientaran en el teu viatge. Ells et proporcionaran uns coneixements que et faran sentir a casa quan arribis a les seves botigues. Tot el grup humà que forma Higar Novias sap la importància que té el casament pels nuvis i per les seves famílies. És per aquesta raó que ells t’oferiran tota l’ajuda i tots els dissenys dels quals disposen.

Sense dubte, has d’apropar-te a la botiga de Barcelona, Manu Garcia, perquè estem segurs que sortiràs d’allà amb el teu vestit.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.