Casarse a Catalunya

35 anys de tradició, Jesus Peiro i la seva col·lecció commemorativa

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Merche Segarra, directora creativa, amb la seva creació ens ofereix una recopilació de la historia de moda nupcial i les tendències més innovadores.

Aquest estiu la coneguda firma catalana de moda nupcial, Jesus Peiro, va llençar la seva nova col·lecció que commemora la seva trajectòria en el sector de la moda nupcial amb la tradició artesanal com a objectiu principal.

Aquesta col·lecció anomenada 35, Thirty-Fifthy anniversary collection, és un recull dels vestits de núvia més icones de la marca caracteritzats per la seva elegància i sobrietat. Cada disseny refinat i atemporal, destaca per la seva simplicitat i sofisticació, amb talls nets i detalls acuradament seleccionats. Els materials utilitzats són d’alta qualitat, com la seda, encaix i setí, la qual cosa garanteix un aspecte luxós.

Els vestits d’aquesta col·lecció presenten línies simples, siluetes conservadores i adorns minimalistes. Una combinació que mostra la història d’on venim però també quines seran les tendències dels pròxims anys. Els detalls i accessoris es mantenen discrets, com a subtils brodats, encaixos delicats o petits aplicacions de pedreria, que afegeixen un toc de lluentor sense sobrecarregar el conjunt. El color predominant és el blanc pur, aportant un toc de puresa.

La firma catalana, liderada per Merche Segarra, es dedica al disseny i producció de vestits de núvia d’alta costura des de 1988. Des de l’inici de la seva activitat, els seus vestits sempre s’han identificat i diferenciat per la qualitat dels seus teixits i per l’elegància i la sofisticació dels dissenys. A més, el valor afegit de la marca és la producció nacional, ja que es realitzen exclusivament a Espanya.

En el 35 aniversari, Jesus Peiro, ofereix a les núvies una col·lecció completa amb “l’orgull d’haver mantingut sempre els mateixos objectius: fer vestits de núvia amb la qualitat més exquisida, fabricats a Espanya sumant innovació i tradició artesanal.”

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.