Casarse a Catalunya

Eurostars Sitges 5*: un casament de somni amb vistes al mar

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Si esteu buscant el lloc perfecte per a celebrar el teu casament, no busqueu més. 

Si esteu buscant el lloc perfecte per a celebrar el teu casament, no busqueu més: el Eurostars Sitges 5* es converteix l’enclavament ideal per a celebrar el casament perfecte. Aquest establiment de luxe, situat en l’encantadora ciutat costanera de Sitges, ofereix tot el que necessiteu perquè el vostre gran dia sigui realment especial.

L’hotel és un raconet paradisíac amb impressionants i elegants instal·lacions. La seva arquitectura moderna es fusiona perfectament amb la bellesa natural de la costa mediterrània, creant un ambient de luxe i sofisticació. L’interior de l’hotel és igualment espectacular, amb una decoració contemporània i detalls de disseny que creguin una atmosfera única.

Però, sens dubte, un dels tresors més preuats de l’hotel són les seves inigualables vistes a la mar. Un escenari idíl·lic per a pronunciar els vostres vots amb el sol submergint-se per l’horitzó i la suau brisa de la mar que us oferiran aquest toc màgic a la vostra vetllada.

A més del seu bell entorn, el Eurostars Sitges compta amb una gran varietat d’espais per a casaments, des de salons de banquets fins a jardins a l’aire lliure amb les seves espectaculars vistes a la mar. Tots els espais estan dissenyats per a adaptar-se a les vostres necessitats i per a fer realitat el casament dels vostres somnis.

L’hotel també compta amb un equip de professionals que s’asseguraran que cada detall sigui perfecte. Des del catering fins a la decoració, l’equip del Eurostars Sitges s’encarregarà de tot, permetent-vos gaudir del vostre dia sense preocupacions.

A més, l’hotel us ofereix uns detalls exclusius pel vostre casament, com:

–  Prova del menú gratuïta per als nuvis i preu especial per a altres comensals.

–  Per a la nit de casament: Habitació amb vista a la mar, massatge Zen Therapy en cabina doble,   accés a la zona d’aigües del spa, desdejuno bufet i eixida retardada (subjecte a disponibilitat)

– Minutes, aparcament gratuït i preus especials d’allotjament per als convidats

Sens dubte, la seva ubicació en plena naturalesa i amb vistes al mar, els seus espais excepcionals i la seva incomparable atenció al detall converteixen al Eurostars Sitges és l’elecció perfecta per a unes noces veritablement especials.

Vàlid per a casaments amb més de 80 comensals adults. Per a casaments amb menor nombre de convidats consultar detalls exclusius amb l’hotel.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.