Casarse a Catalunya

El teu vestit de nuvi és a Protocolo i no t’ho pots perdre

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Estàs a punt de casar-te i no saps on apropar-te per agafar el teu vestit de nuvi ideal? No pateixis perquè et portem la solució amb la qual deixaràs a tots bocabadats

Doncs nosaltres et portem una proposta que estem segurs que a partir d’ara la recomanaràs a tothom. Et parlem de Protocolo, una marca nacional que té més de trenta anys de trajectòria.

Des de Protocolo ofereixen una gran varietat d’opcions pel dia més important de la teva vida. A més de proporcionar-té una col·lecció única i exclusiva. Però si una de les coses que et preocupa és no trobar el tu look a mesura, no pateixis, perquè Protocolo compte amb aquest servei indispensable.

Protocolo

No has de patir per no saber quin és el teu vestit de nuvi ideal, perquè un grup humà de professionals escoltaren totes les teves necessitats i t’ajudaran a trobar totes les peces del puzle.

Pots trobar idees més tradicionals o més trencadores. Vestits que van acompanyats de sabates negres o del mateix color que el pantaló. Aquesta idea la podràs veure amb models com el de Salillas, on el blau és el predominant.

Però si, en canvi, prefereixes un estil completament diferent, portem una altra opció. Un vestit de nuvi negre amb la combinació d’una armilla grisa del model Aldea. La màgia d’aquest conjunt és pel seu faixí vermell amb corbata estampada del model Brienz.

Protocolo

Com pots observar, les idees que tinguis son benvingudes a Protocolo novios. Un estil, un model, un color no han de ser els predominants. Les idees conjuntes creen vestits de nuvis increïbles, com l’anterior escrit.

Si t’agraden les armilles, i més específicament les d’estil anglès estàs al lloc ideal. El model de vestit de nuvi, Almudevar, porta l’armilla d’estil anglès del qual et parlava. Aquesta va creuada amb tres botons i amb solapa de pic. Si estàs pensant a apropar-te a una de les seves botigues has de saber que aquesta armilla la trobaràs en el model Nogueras.

Protocolo

Un dels altres motius pels quals has d’apropar-te a Protocolo és per la infinitat d’accessoris que et poden oferir. Tant a tu com als teus convidats. És ben clar que si t’agraden les corbates estàs al lloc indicat, donat que trobares llises, amb ratlles, estampades, florejades entre d’altres.

Tot i que si ets de corbatí has de saber que també trobaràs una gran varietat amb la qual et sentiràs únic. Perquè el que volen a Protocolo és acompanyar-te en un dels moments més importants per a tu. I tant si val si portes, corbatí o corbata, perquè ells sempre hi seran al teu costat.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.