Casarse a Catalunya

El poder de la passió, la dedicació i la creativitat en el món nupcial

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La història de Cymbeline és una narrativa fascinant que abasta més de 45 anys. Es tracta d’una història d’amor i passió.

Els artesans, costureres, modelistes i artesanes de l’encaix han exercit un paper crucial. Els tallers de Cymbeline són reconeguts per la seva habilitat excepcional i la seva capacitat per a mantenir una creativitat en constant renovació.

Malgrat les seves profundes arrels franceses, Cymbeline ha aconseguit establir una presència internacional i ha participat en esdeveniments culturals a tot el món. Aquesta expansió global suggereix una combinació reeixida de tradició artesanal francesa amb una visió moderna i cosmopolita.

Aquesta història de Cymbeline és un testimoniatge del poder de la passió, la dedicació i la creativitat en el món de la moda, i com una marca pot créixer i prosperar mantenint les seves arrels mentre abraça la influència global. Cymbeline és, sense cap dubte, un dels principals fabricants de vestits de núvia a Europa i un símbol d’excel·lència francesa en aquest camp. La seva experiència incomparable i la seva reputació com una gran casa de vestits de núvia són notables.

La marca Cymbeline es destaca en presentar les seves noves col·leccions en prestigiosos salons internacionals de moda en ciutats com París, Barcelona, Londres, Milà, Essen i Dusseldorf. A més, la seva participació en la prestigiosa desfilada de moda Fashion Week a la Barcelona Bridal Week agrega un nivell addicional de reconeixement i prestigi al seu nom.

Aquesta presència en esdeveniments de moda d’alt nivell i en diverses ciutats importants reforça la posició de Cymbeline com un líder en la indústria dels vestits de núvia i com un veritable ambaixador de la moda nupcial francesa en l’escenari internacional.

La descripció de Cymbeline com una “simfonia de saber-fer i elegància a la francesa” evoca una imatge poderosa de la marca. L’èmfasi en els detalls, com els encaixos, el tafetà i les passamaneries, ressalta l’artesania i l’atenció meticulosa a la qualitat. L’esment de la seda com un element captivador i embriagador que captura emocions agrega un toc de romanticisme i luxe a la narrativa.

La referència als diferents fils, com la seda, l’encaix i el brodat, subratlla la importància d’aquests elements en la creació de la col·lecció. Això suggereix que Cymbeline valora la qualitat dels materials i l’artesania en la fabricació dels seus vestits de núvia.

En general, aquesta descripció crea una imatge poètica i evocadora de Cymbeline com una marca d’alta costura que combina la tradició francesa amb una sensibilitat moderna per a crear vestits de núvia excepcionals.

 

Una vegada has triat el vestit dels teus somnis de Cymbeline és hora de pensar en els teus accessoris! És genial saber que Cymbeline no sols ofereix bells vestits de núvia, sinó també una varietat d’accessoris per a complementar i personalitzar el teu look nupcial.

Aquesta gamma d’opcions permet a les núvies afegir un toc d’originalitat i personalitat al seu vestit, la qual cosa és especialment important en un dia tan especial.

La possibilitat d’agregar un perfecte o un esmòquing ofereix una alternativa interessant per als qui desitgen un estil únic i diferent. L’opció de personalitzar el vestit amb diverses tops brinda flexibilitat en l’elecció de detalls addicionals.

L’esment d’accessoris fets amb encaix i altres materials de la col·lecció de vestits assegura que tot combini a la perfecció, la qual cosa és essencial per a aconseguir un aspecte harmoniós i elegant en el dia de les noces.

En general, aquesta oferta d’accessoris demostra l’atenció al detall i el compromís de Cymbeline a ajudar les núvies a crear un look nupcial personalitzat i complet.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.