Casarse a Catalunya

Janina Lingerie la teva imprescindible per les teves noces

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Janina Lingerie és una botiga multimarca de llenceria i bany de Barcelona

Nosaltres et portem una botiga, que per si no la coneixies, ja has de destacar-la com una de les teves favorites. Parlem de Janina Lingerie.  Et posem en context, Janina Lingerie és una botiga multimarca de llenceria i bany a Barcelona. A més compten amb un taller propi en el qual realitzen qualsevol arranjament a mesura.

És a dir, no sols podràs trobar els teus imprescindibles per a un dels dies més especials de la teva vida, sinó que a més per al teu dia a dia. Aquest comerç català aposta per les seves clientes, que tal com les defineixen són úniques com les seves peces.

Janina Lingerie

I és que si busques una peça autèntica i exclusiva t’has d’apropar a Janina Lingerie. Allà trobaràs els models Marjolaine, confeccionats amb seda, ideals perquè t’acompanyin en una de les nits més especials.

Però, Janina Lingerie dona una passa més i no es queda només en els teus complements nocturns. Si no que ha buscat la fórmula precisa perquè puguis gaudir del teu vestit sense problemes. No pateixis per que es ver la cinta del sostenidor. A Janina Lingerie trobaràs uns bodis que et faran esculpir el teu cos en el vestit triat per aquest moment.

Tot i que si ho prefereixes tenen altres opcions, com el sostenidor sense cèrcols multiposició de Bye Bra. Perquè el que tenen ben clar des de la botiga és que confien en les millors marques per després oferir-li els millors productes a la seva clientela.

A més podrás trobar unes mitges acabades amb encaix que et donaran un to sensual amb el que et sentirás empoderada. De la mateixa manera que compten amb sostenidors d’encaix, per si prefereixes aquest estil.

Un dels molts avantatges que té Janina Lingerie és que si el teu casament es realitzarà en una masia amb piscina, estas al lloc ideal per trobar el teu aliat. Des de barcelona confien en marques com Max Mara o Melissa Odabash. Tant si val si és pel teu casament. El que es ben clar és que amb les preciositats que trobarás a Janina Lingerie triomfarás allà per on passis. És igual el moment del día, si es hivern en un balneari o a l’agost en una de les platges de la costa brava. 

I per si volies alguna cosa més et volem destacar que tots aquests banyadors els podrás combinar amb una infinitat de vestits i faldilles. 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.