Casarse a Catalunya

Una dècada d’Alta Joieria

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Messika va celebrar una dècada d’Alta Joieria amb una sorprenent desfilada que va sorprendre al món en una espectacular celebració de la innovació i el luxe.

La col·lecció Midnight Sun es va exhibir durant l’esdeveniment, que va tenir com a teló de fons la música disco i l’exuberància dels anys setanta.

L’assistència d’algunes de les celebritats més importants de l’actualitat a aquest extraordinari esdeveniment de la moda va contribuir al seu encant i grandesa. Cher, Ester Esposito, Carla Bruni, Ashley Graham, Taraji P. Henson, Nicola Coughlan, Kelly Rowland, Ed Westwick & Amy Jackson, Joy Crookes, Sara Sampaio; Damson Idris, i molts més es van unir a Valérie Messika per a celebrar aquesta extraordinària vetllada.

Aquesta col·lecció és un manifest inspirat en l’opulència i la llibertat dels famosos locals dels anys setanta, com Studio 54, el Palace i Chez Régine, i presenta extraordinaris articles únics que posen en relleu la mà d’obra inigualable dels tallers parisencs de Messika.

L’excepcional conjunt Solar Diva va brillar amb el seu diamant groc intens, de més de 35 quirats. Aquest magnífic diamant és una de les pedres més grans de Messika High Jewelry, la qual cosa demostra la seva dedicació a superar els límits i redefinir el luxe.

Els vestits dissenyats per Nix Lecourt Mansion, confeccionats en exclusiva juntament amb Valérie Messika, van contribuir a la meravella de la col·lecció Midnight Sun. L’estilista Héléna Teixidor va col·laborar amb el Director Artístico per a crear una col·lecció de nous i atrevits estils.

Carla Bruni, Taylor Hill, Grace Elisabeth, Alton Mason, Adut Akech i la lluminosa Ashley Graham van ser algunes de les models que van desfilar per la passarel·la. La captivadora actuació de Ava Max va posar punt final a l’esdeveniment.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.