Casarse a Catalunya

Brillar més que una estrella és possible amb Suárez joieria

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’aparença és el primer que s’aprecia d’una persona a la qual acabes de conèixer.

Aquesta norma bàsica la coneix molt bé la marca Suárez joieria que amb delicadessa enmarca cadascun dels seus treballs en un reflex de l’ànima.

Els complements t’acompanyen durant tota la teva vida i aquesta premissa la té molt bé incorporada Suarez joieria a les seves bases. Són experts en entendre quina és la teva necessitat segons la teva etapa de la vida. 

Suárez joieria

Algunes vegades més rebels i altres vegades més clàssics. Hi ha moments en els quals els colors ens envaeixen i altres en els quals som monocolors. És per això que des de la marca busquen l’essència delicada de cadascuna de les persones que confien en ells. 

Apostar per Suárez joieria és apostar per col·leccions com la de Suau. Les formes clàssiques dels arxius han ressorgit per a ser reinterpretades. Dins d’aquesta col·lecció podràs trobar opcions en or groc i diamants integrats com a punts de llum. Si ets més d’or blanc també hi ha opcions per a tu, ja que podràs trobar peces úniques en or blanc amb diamants encastats en pavé.

També pots trobar Utopian una col·lecció que guarda joies precioses com a collarets de plata amb pedra ametista morada. Encara que si ho prefereixes també pots trobar l’anell tresillo de plata amb pedra citrino groc central de 3,55cts i diamants.

Suárez joieria entén tots els processos de la vida i és per això que busca la millor composició per a acompanyar-te durant el día en el que et compromets per tota la vida. Des de la joieria t’ofereixen una gran varietat d’aliances de noces que podràs lluir amb el teu acompanyant de vida. Aliances que estan compreses en diferents tipus com a or rosa, or blanc, or groc.

Suárez joyería

Les aliances poden anar acompanyades d’arracades precioses algunes banyades en or blanc, enlluernats amb diamants. Per a ells també hi ha complements que facin companyia a les aliances. Pots trobar rellotges com el  Blancpain villeret Moonphase &Complete Calendar que et donará un tó elegant i trencador. 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.