Casarse a Catalunya

Unes vistes per recordar

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La finca Santa Romana és la localització ideal per gaudir un dls moments més importante de la teva vida. 

Un ambient familiar i acollidor és el que caracteritza aquesta finca. Es troba a Caldes d’Estrac, un poble del Maresme situat a 20 minuts de la ciutat comtal.

Santa Romana és una casa amb estil noucentista creada al segle XX. Està envoltada per jardins d’estil francès i espectaculars vistes al mar. L’exclusivitat de Santa Romana et permet gaudir del cor del Mediterrani. Així com de les seves instal·lacions abans, durant i després d’un dels dies més destacats de la teva vida.

Finca Santa Romana

Durant el dia de la cerimònia Santa Romana et proporciona exclusivitat de l’espai contractat així com servei de neteja durant tot l’esdeveniment.

Des de la finca es volen assegurar tota la tranquil·litat dels seus convidats pel que aposten per un servei de vigilància i un espai de guarda-roba que evita així que ningú hagi de pensar on deixar l’americana mentre balla. A més de compte amb un servei de pàrquing que evitarà la pregunta més comentada: on deixo el cotxe?

La vila té a disposició tres suites de luxe amb terrassa, unes estances àmplies amb la possibilitat de llevar-te mirant el mar. Aquestes habitacions són l’opció ideal per poder gaudir d’una celebració plena amb els teus familiars i amics.

Finca Santa Romana

Santa Romana té un compromís ferm amb els seus clients pel que ofereixen el 100% de les seves instal·lacions en el cas que els nuvis ho requereixin.

La perfecció és un dels aspectes més importants pels nuvis, tenir la confiança de què tot sortirà el mil·límetre és un dels compromisos de la finca.

Des de Santa Romana proporcionen la tranquil·litat necessària a les parelles que es comprometen de per vida oferint els millors proveïdors, a més d’un compromís per part de tot l’equip.

El teu casament no ha de quedar-se únicament en un espai. Santa Romana et proposa una infinitat de plans amb els quals podràs combatre els nervis de la boda o un dia de tranquil·litat després d’un esdeveniment frenètic.

Finca Santa Romana

Santa Romana et proposa fer un “shopping experience” en la Roca Village, un centre comercial de luxe en el qual podràs trobar tota mena de tendència.

Si la teva idea és gaudir d’un moment més esportiu des de la Finca et recomanen apropar-te al Club de Golf llavaneres o el Club Nàutic Balís.

En canvi, si el que necessites és una mica de relaxació, el que et recomanen a Santa Romana és gaudir de les aigües termals cristal·lines. Un gran potencial curatiu i terapèutic a una temperatura de 39°.

Finca Santa Romana

Amb totes aquestes propostes Santa Romana demostra ser un espai ideal per aquells que volen gaudir d’un esdeveniment únic, amb unes vistes de compte i un ambient de somni.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.