Casarse a Catalunya

Passió pel disseny i la costura.

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Rita Miller va ser fundada en 2018 per Lisi del Castillo, qui va seguir els passos de la seva mare, Ana Poquet (Ani), una experta en disseny i confecció de vestits de bany a mesura.

Aquest llegat familiar demostra una profunda passió pel disseny i la costura.

La marca s’enfoca en la creació de peces úniques per a una varietat d’esdeveniments, des de noces fins a còctels i gales. L’objectiu és dissenyar peces que s’adaptin a diferents tipus de cossos, gustos i situacions.

Lisi del Castillo dissenya personalment cada peça de Rita Miller i atén a totes les seves clientes amb cita prèvia en la seva atelier showroom a Barcelona. Això emfatitza l’atenció personalitzada i la qualitat artesanal.

Rita Miller és una marca compromesa amb el medi ambient. Les seves peces són “quilòmetre zero”, cosa que significa que es confeccionen íntegrament en el seu taller a Barcelona per modistes i costureres locals. A més, utilitzen teixits de Gratacós, una empresa de Barcelona líder en tèxtils de luxe que també valora la sostenibilitat.

La marca utilitza teixits regenerats, reciclats i teixits Bio en les seves peces, la qual cosa demostra el seu enfocament en la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental.

Cada peça de Rita Miller és única, i la marca no acumula estoc. Reutilitzen els teixits en noves peces i accessoris, la qual cosa contribueix a la reducció de residus i en prolongar la vida útil dels materials.

Rita Miller advoca pel “slow fashion” i el “no season”, cosa que significa que no segueixen les tendències estacionals i busquen crear peces atemporals i duradores.

La marca valora i dignifica l’ofici de costurera, treballant amb costureres de confiança en lloc de grans tallers. Això destaca el seu compromís amb l’artesania i la qualitat.

Rita Miller col·labora amb altres marques com Bemeknes i Anassant per a oferir als seus clients accessoris exclusius i complements que s’ajusten al seu estil.

Rita Miller és una marca de moda compromesa amb la sostenibilitat, l’atenció personalitzada i la creació de peces úniques i atemporals. La seva història familiar i el seu enfocament en l’artesania i la qualitat fan que sigui una opció atractiva per a aquells que busquen peces especials i respectuoses amb el medi ambient.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.