Casarse a Catalunya

Barcelona Bridal Fashion Week 2024 convida a la moda a abraçar el futur amb optimisme

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Barcelona Bridal Fashion Week, l’esdeveniment líder mundial en moda nupcial llança la campanya de la seva pròxima edició inspirada en l’impacte de les noves tecnologies en el món i la societat i en com afrontar el futur de manera positiva i optimista. 

 Sota el lema “NOW” i amb l’estrena d’una nova imatge creada per intel·ligència artificial (IA), l’esdeveniment es prepara per a tornar a reunir entre el 17 i 21 d’abril l’univers bridal i mostrar les últimes novetats en moda, complements, tendències, art i disseny, tant en la passarel·la com en l’exposició comercial.

Les noves tecnologies porten grans reptes i oportunitats i, per descomptat, el món de la moda no és una excepció. En aquest context, Barcelona Bridal Fashion Week llança la campanya amb la imatge de la seva pròxima edició en la qual proposa abordar les incerteses del futur amb optimisme i liderant uns canvis imparables que ja comencen ara.

En aquest sentit, amb una proposta directa i fresca com “NOW” acompanyada per la nova imatge, el saló té com a objectiu representar el moment de canvi i transició tecnològica actual, així com l’actitud que es necessita per a integrar la IA com una nova eina al servei de l’ésser humà, de la seva creativitat, artesania i tècnica. La campanya reflexa, així mateix, com l’esdeveniment s’obre més que mai a la ‘moda’ en la seva més àmplia globalitat, incloent-hi les creacions per a nuvi, convidats, padrines, complements i tot el relacionat amb la cerimònia i esdeveniments.

Fotografia de: https://www.barcelonabridalweek.com/es/bbfw-2023-galleria/

A més, amb l’objectiu d’abordar aquesta reflexió, BBFW difondrà de manera progressiva pels seus canals digitals i finalment en el marc del saló diferents imatges i continguts que tractaran sobre els reptes i oportunitats que ofereix la sinergia entre la dimensió tecnològica i l’activitat humana en la indústria.

Segons la directora de BBFW, Albasarí Car “amb aquesta campanya volem convidar al sector de la moda a posar-se al capdavant d’un futur que ja és aquí, liderar el canvi des de l’ara, aprofitar totes les oportunitats que poden oferir-nos les noves tecnologies, però posant sempre en el centre la persona, la creativitat, l’artesà i l’emoció, per a arribar junts al sector a una nova etapa”. I afegeix “en aquest sentit preparem ja una nova edició en la qual la moda serà el cor d’un saló que tornarà a reunir les principals marques, els grans dissenyadors i els professionals del sector per a continuar sent l’esdeveniment líder i fer brillar Barcelona com a capital de la moda bridal”.

Fotografia de: https://www.barcelonabridalweek.com/es/bbfw-2023-galleria/

Centre mundial de la moda Bridal
Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament  d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, tornarà a ser l’epicentre mundial de tendències i negocis en la seva edició de 2024, reunint tot l’ecosistema nupcial en el recinte de Montjuïc, amb les col·leccions de grans signatures de moda *bridal, cases d’alta costura i nous talents.

Entre el 17 i 20 d’abril, BBFW presentarà en la passarel·la les desfilades d’uns 30 dissenyadors i preveu comptar amb la presència de més de 360 signatures, la majoria internacionals, en el trade show que es convertirà del 19 al 21 d’abril en el centre de business i networking per als professionals, compradors, empresaris i els operadors del sector més destacats del sector *bridal a escala internacional.

Fotografia de: https://www.barcelonabridalweek.com/es/bbfw-2023-galleria/

BBFW està, així mateix, ultimant la preparació del programa d’activitats previstes en la seva pròxima edició, com la Barcelona Bridal Night, amb la desfilada de la col·lecció d’un guest designer d’alta costura, o la segona edició dels Barcelona Bridal & Fashion Awards, que reconeixeran les millors creacions de la temporada 2023-2024, posant en valor la sostenibilitat dels dissenys i la seva innovació.

Fotografia de: https://www.barcelonabridalweek.com/es/bbfw-2023-galleria/

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.