Casarse a Catalunya

Un lloc encantador i únic

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Mas La Boella sona com un lloc veritablement encantador i únic per a celebrar casaments a Tarragona.

La ubicació en una masia del segle XII exquisidament restaurada, envoltada d’una extensa finca d’oliveres i jardins de 150 hectàrees, crea un entorn excepcional per a casaments.

La masia restaurada i els seus jardins ofereixen un ambient únic i bell per a casaments. La combinació d’història i naturalesa crea un escenari inoblidable per a la celebració.

L’atenció meticulosa als detalls és fonamental per a garantir que cada casament sigui únic i inoblidable. La dedicació a cuidar tots els aspectes de l’esdeveniment mostra un compromís amb l’excel·lència.

Amb set espais disponibles, tant interiors com exteriors, La Boella ofereix versatilitat per a adaptar-se a les preferències i necessitats de cada parella. Això permet la personalització de l’esdeveniment d’acord amb la visió dels nuvis.

La possibilitat de celebrar el banquet en el Gran Pavelló afegeix un toc impressionant i majestuós a la celebració, la qual cosa segurament crearà una experiència memorable per als convidats.

L’elaboració acurada del menú per part del xef de La Boella és un altre punt destacat. El menjar és una part essencial de qualsevol casament, i tenir un menú excepcional és crucial per a l’èxit de l’esdeveniment.

La disponibilitat de serveis addicionals, com a maquillatge i perruqueria, transport amb autobús i personalització d’esdeveniments, demostra un enfocament integral en la satisfacció de les necessitats dels nuvis i els seus convidats.

La Boella sembla ser un lloc de somni per a celebrar noces a Tarragona, amb un entorn idíl·lic, atenció als detalls i una varietat de serveis per a garantir que cada casament sigui únic i memorable. Els elegants jardins, la impressionant masia restaurada i la diversitat d’espais disponibles fan de La Boella un lloc excepcional per al dia del teu casament.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.