Casarse a Catalunya

COM CUIDAR LES ULLERES

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Thai Spa Massage

Hi ha un tema que preocupa a tota núvia i aquest és la cura de les ulleres. No totes són iguals i cada tipus necessita un tractament diferent.

És indispensable saber identificar què necessiten els teus ulls i, sobretot, és molt important mantenir un bon descans per tal que, com a mínim, no s’accentuïn. Cada cop són més les noies que són incapaces de sortir de casa sense aplicar-se un corrector específic per amagar les ulleres. Hauràs de saber que hi ha productes que t’ajudaran a reduir-les, però serà imprescindible que trobis el més adequat per a tu.

Com bé deus saber, el descans és primordial, però la manca d’aquest no és l’única causa que provoca les ulleres. Aquestes poden aparèixer com a conseqüència d’al·lèrgies, per pròpia genètica o pel pas del temps.

El contorn dels ulls és una de les parts del rostre més delicades. La pell és més fina, ja que és més pobre en elastina i col·lagen, i això implica una sèrie de handicaps. Però tranquil·la, no entris en pànic. La indústria de la cosmètica ha aportat productes que són d’allò més eficaços en el tractament de les ulleres i, a continuació, t’explicarem què necessites per poder millorar en aquest aspecte.

Backstage Bcn 

Hi ha molts experts que aconsellen fer una correcta neteja de la zona per tal que els productes que s’hi utilitzin a posteriori causin l’efecte desitjat. Pots utilitzar aigua micel·lar o, fins i tot, sèrum fisiològic, per tal de no irritar l’ull. Recorda que sempre hauràs de tenir les mans netes per tal de no afegir brutícia externa que pugui danyar els ulls.

El contorn d’ulls serà el teu millor aliat. L’hauràs d’aplicar amb el dit anular, ja que és el que genera millor pressió sobre aquesta àrea. Serà important no exercir-hi gaire pressió per maximitzar l’absorció del producte i generar un augment de la circulació.

Les cremes perfectes per cuidar el contorn d’ulls són aquelles que contenen àcid hialurònic, ja que ajudaran a mantenir-hi una correcta hidratació.

Pots utilitzar el contorn d’ulls, antibosses/antiulleres de Clarins. La seva textura en gel refrescant t’anirà de meravella. No és gens greixós i aporta una sensació de frescor immediata. Drenaràs les toxines i acabaràs amb les ulleres que tant detestes. Una altra opció pot ser l’Eye Correct de Martiderm. Es tracta d’una fórmula de dia i de nit per reduir visiblement i dissimular les bosses i ulleres, per aconseguir una mirada més il·luminada i descansada. També existeix un tractament reafirmant per al contorn d’ulls de Valmont. Es tracta d’un gel daurat que combat les parpelles caigudes, les arrugues suboculars i els ulls enfonsats amb accions específiques d’hidratació i enfortiment cel·lular, i reafirma aquesta zona tan delicada per aconseguir tenir una mirada radiant i jove.

Contorn d’ulls Martiderm i Contorn d’ulls Clarins

Contorn d’ulls Valmont

Cuida’t i mima’t durant els mesos i dies previs al casament i hi arribaràs amb un rostre radiant.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.