Casarse a Catalunya

Rutina pell radiant en 10 minuts!

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Tens algun esdeveniment especial i desitges lluir una pell radiant? Aquí tens una rutina senzilla, però molt eficaç, amb la qual aconseguir-ho.

Les rutines, com el seu propi nom indica, han de repetir-se cada matí, cada nit o setmanalment.

És a dir, han de convertir-se en un hàbit. La constància és fonamental per a aconseguir resultats. Avui comentarem una de les rutines més adequades a les necessitats més comunes de la pell. La constància en la cura de la pell és fonamental per a veure millores en la seva textura, to i aparença general.

Començar una rutina per a tenir una pell radiant en la cara amb una suau exfoliació és un excel·lent pas per a aconseguir una pell saludable i lluminosa. Per a això, pots seguir aquests passos utilitzant l’exfoliant facial.

És important recordar que l’exfoliació ha de realitzar-se amb moderació, generalment d’una a dues vegades per setmana, per a evitar irritacions en la pell. A més, és crucial triar productes adequats per al teu tipus de pell i seguir les instruccions del producte que estiguis utilitzant. Amb una exfoliació regular i una rutina de cura facial consistent, pots aconseguir una pell radiant i saludable.

Continuant amb la rutina per a aconseguir una pell radiant, el següent pas és l’aplicació de la mitja ampollleta Photo-Age HA+. Aquesta ampolleta superhidratante és ideal per a hidratar la pell i millorar la seva lluminositat, al mateix temps que ajuda a suavitzar l’aparença de les arrugues.

Aplicarem a continuació la màscara hidratant Hidro Mask. La deixarem actuar durant 20 minutos i aclarirem amb abundant aigua.

Ara utilitzarem la mitja ampolleta restant que ens quedava (Photo-Age HA+) i l’aplicarem també sobre cara, coll i escot.

Finalment aplicarem la ampolleta Flaix amb efecte «bona cara» immediat. O la ampolleta FORMULA Nº10 HD Color Touch SPF30 amb un toc de color.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.