Casarse a Catalunya

Elegància i sofisticació a la nova col·lecció de núvies

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Cymbeline, la coneguda casa de moda nupcial amb seu a França, ha captivat leș núvies de tot el món amb els seus dissenys elegants i sofisticats durant dècades.

L’última col·lecció de Cymbeline és un testimoni del seu compromís amb l’elegància atemporal. Cada vestit en aquesta col·lecció ha estat dissenyat amb una fusió d’estils contemporanis i detalls clàssics que fan que les núvies se sentin com a veritables reines al seu dia especial.

La nova col·lecció de Cymbeline inclou una àmplia varietat d’estils, des de vestits de núvia de tall princesa amb faldilles voluminoses fins a siluetes més ajustades i modernes. Els detalls exquisits, com encaixos intricats, brodats a mà i aplics de pedreria, es combinen amb teixits d’alta qualitat per crear vestits que s’adapten a una àmplia gamma de gustos i personalitats de núvies.

Cymbeline ha estat coneguda per la seva capacitat per incorporar tendències modernes a la moda nupcial sense perdre la seva essència clàssica. La nova col·lecció no és una excepció. Els vestits presenten detalls contemporanis, com ara escots d’il·lusió, esquenes descobertes i talls asimètrics, que afegeixen un toc d’avantguarda a l’elegància tradicional de Cymbeline.

Una de les característiques destacades de Cymbeline és el seu enfocament al disseny personalitzat. Les núvies poden treballar en estreta col·laboració amb els dissenyadors de la marca per crear un vestit únic que s’adapti als vostres desitjos i necessitats específiques. Això permet a cada xicota portar un vestit que sigui veritablement una expressió del seu estil i personalitat.

Cymbeline continua liderant el camí a la moda nupcial amb la seva nova col·lecció, que promet portar l’elegància nupcial a noves altures. La marca continua sent una elecció predilecta per a les núvies que busquen vestits que combinin l’encant clàssic amb tocs de modernitat.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.