Casarse a Catalunya

Un hotel de cinc estrelles inoblidable

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Plans únics per experiències increïbles gràcies a l’Hotel Font de la Canya.

L’Hotel Font de la Canya és un homenatge a la troballa arqueològica ibèrica descoberta en aquesta finca i que representa l’origen de la vitivinicultura a Catalunya. El jaciment iber ha estat la font d’inspiració per convertir aquest espai en un hotel únic i singular.

Està ubicat en un entorn espectacular envoltat d’oliveres i vinyes, l’Hotel Font de la Canya situat a Avinyonet del Penedès compta amb 8 habitacions càlides, àmplies i un meravellós jardí amb vistes panoràmiques a l’entorn i a les muntanyes de Montserrat.

Amb un disseny modern i elegant, les 8 habitacions ofereixen un ampli espai on predominen els materials naturals acompanyats de petits i cuidats detalls, creant un espai excepcional per a descansar i sentir-se com a casa.

Està ambientat per diferents esdeveniments, com un casament de somni. Una cerimònia civil entre oliveres amb vistes a Montserrat, el banquet al mig del jardí i la festa faran del vostre casament un dia màgic. I és ideal per empreses, perquè  l’Hotel Font de la Canya és més que un hotel, serà la vostra millor opció per fer esdeveniments d’empresa. Compten amb diferents sales i mitjans per donar una excel·lent servei. Tanmateix, del restaurant que ofereixen de gran qualitat.

Ofereix allotjament amb piscina a l’aire lliure, aparcament privat gratuït, centre de fitness i jardí. A més a més, compte amb terrassa i habitacions amb aire condicionat, WiFi gratuït i bany privat.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.