Casarse a Catalunya

Lloguer de cotxes amb xofer per qualsevol moment

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Si necessites un cotxe a la vostra disposició, Grup Limousines brinda un servei que compleix els seus més alts estàndars.

Si necessiteu un cotxe a la vostra disposició, Grup Limousines brinda un servei que compleix els seus més alts estàndards.

Compte amb una plantilla de 75 experts i una flota de més de 50 vehicles, entre Mercedes Classe E, Classe S, furgonetes, minibusos, autobusos i cotxes clàssics.

Grup limousines consta de diferents serveis a la disposició de les necessitats dels seus clients.

Transfers in/out:

El servei de transfer suposa un viatge directe des d’un lloc concret fins a un aeroport, port, estació de tren o viceversa. Les millors garanties de seguretat, eficàcia i qualitat de servei sempre us esperen a Grup Limousines.  Als seus vehicles, sempre experimentarà el més alt nivell de comoditat i el millor nivell de servei específic per al client.

Un servei mitjà de recollida a l’aeroport implica, una espera d’una hora i mitja després de l’arribada del vol.

Per garantir que s’utilitzin els seients homologats adequats per als passatgers més joves, és fonamental confirmar la disponibilitat dels vehicles i especificar-ne les edats en sol·licitar un trasllat.

Congressos i reunions d’empresa:

Una conducta tranquil·la, relaxada i optimista és el millor que es pot fer a una conferència o reunió de negocis. Oblida’t de l’ansietat de conduir el teu cotxe i localitzar aparcament; us brindem la serenitat que necessita abans de la reunió o congrés.

 

Servei a disposició:

Un cotxe i un conductor estan completament a la vostra disposició quan utilitzeu aquest servei. El client especifica la durada del servei, amb un mínim de quatre hores. Quan seleccioneu un servei, us beneficiareu del màxim confort i atenció que us proporciona un vehicle d’última generació i un conductor capacitat per ser molt més que un simple conductor.

City tours:

Visita els llocs més emblemàtics de la ciutat de la manera més còmoda. Segons les preferències del client, el city tour del Grup Limousines és un servei totalment personalitzat. Els conductors estan familiaritzats amb la història dels llocs més importants de la ciutat.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.