Casarse a Catalunya

El teu casament serà l’ocasió més memorable gràcies a Dasler

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Un esdeveniment important com un casament, requereix una planificació acurada i no es pot deixar a la improvisació.

Perquè els somnis i tots els desitjos dels noucasats es facin realitat en un dia, Dasler, una empresa que fa més de seixanta-dos anys que treballa en el món dels grans esdeveniments, és un component crucial d’aquest moment tan especial.

Confieu en les millors persones a l’hora de llogar mobles i complements. Per fugaç que sigui, cada projecte en què treballen es considera únic i diferent dels altres. Podeu adaptar-vos a les vostres necessitats i ajudar-vos a trobar l’estil que desitgeu. Cada racó estarà decorat minuciosament i serà molt especial, amb cadires, sofàs, taules de totes les mides, colors i formes, així com vaixelles i estovalles de diversos estampats i colors. Tot allò que la teva imaginació requereix està disponible. El millor és que visitar el seu showroom, que està al bell mig de Barcelona, és totalment gratuït. Això us donarà l’oportunitat d’inspeccionar i seleccionar tots els mobles i materials de construcció de la propietat.

Dasler és una empresa que està en constant recerca i renovació, i igual que en la moda, en decoració tot canvia i evoluciona ràpidament, cosa que obliga l’empresa a adaptar-se als darrers avenços del moment a l’hora de llogar guarniments per a casaments, sense deixar de banda oferir sempre el millor servei.

A causa de la seva extensa trajectòria, és clar que se senten molt orgullosos i feliços de poder contribuir als moments de felicitat més grans de la parella i de tots els seus convidats. Els millors experts de la indústria estan sempre al teu costat, guiant-te a la recerca de les opcions que millor reflecteixin l’estil del teu casament. L’èxit està assegurat si confies a Dasler. També ofereixen serveis extra com arranjaments florals, cambrers i il·luminació. Per rebre els seus consells i ajudar-te a fer realitat el teu somni, simplement els has d’explicar la teva idea i com organitzar-la.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.