Casarse a Catalunya

Un “Sí vull” a la neu: Carla & Ramón

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La parella es va conèixer el 2016, una tarda freda de novembre fent afterwork un dijous qualsevol.

Les estacions d’esquí estaven a punt d’obrir. La millor temporada de l’any, tant per la Carla com pel Ramón, estava a punt de començar.

De seguida van connectar. La primera conversa va estar plena de coincidències (havien estat al mateix concert sense saber-ho, tenien coneguts en comú…), compartien la manera d’enfocar la vida i els mateixos valors. I, molt important, els apassionava esquiar! Les següents setmanes i mesos es van anar coneixent i enamorant. Tots dos tenien la sensació d’haver trobat, per fi, aquella persona que fa que totes les peces acabin d’encaixar.

La seva primera escapada va ser, per descomptat, a la neu. Van passar uns dies a la Val d’Aran; dies fantàstics que els van unir encara més. Inclús el fet que, una tarda, algú va trencar el vidre del cotxe del Ramón per robar la bossa de mà que la Carla s’havia oblidat al seient mentre visitaven una petita església al mig del no-res, no va poder esguerrar la màgia. Més aviat al contrari! Va ser un fet que els va unir ja que els va permetre conèixer-se una mica més. En una situació d’estrès com aquesta no se sap mai com pot reaccionar l’altre, i els dos es van sorprendre i alegrar de com havien enfocat la situació.

Fotografies: F2studio

El temps va anar passant i de seguida se’n van anar a viure junts. Tot era molt fàcil, com havia de ser! Va acabar la temporada d’esquí, i van seguir fent escapadetes i petits viatges, “creant records” com a ells els agrada dir.

Els anys van passar i es van comprometre. Tenien claríssim que el casament havia de ser a l’hivern i amb neu. No podia ser a un altre lloc que a la Vall d’Aran! Tenien data: novembre de 2020. Exactament quatre anys després d’haver-se conegut. Però va arribar la pandèmia i van haver d’ajornar el casament. Això sí, van tenir clar que l’ajornarien un any… La premissa de “casament d’hivern amb neu” no canviava! La nova data era el novembre de 2021, però uns mesos abans la Carla es va quedar embarassada! Com que sortia de comptes l’octubre de 2021, van decidir tornar-ho a posposar per al novembre de 2022. I… la tercera és la bona!

El casament va ser el dia 26 de novembre de 2022 i va ser un dia espectacular. El dia anterior va fer una bona nevada, però aquell dissabte es van alinear els astres: va sortir el sol, no feia massa fred i el paisatge estava ben blanc. Tal com s’ho havien imaginat!!

Fotografies: F2studio

La cerimònia va tenir lloc a l’església de Salardú i el dinar a la cafeteria de l’estació d’esquí, a Beret. L’equip de Dasler i la resta de professionals van transformar la cafeteria i la van convertir en un lloc màgic. Per acabar-ho d’arrodonir, van arribar esquiant a l’aperitiu, per sorpresa dels convidats (tot i que alguns, coneixent-los, ja s’ho ensumaven!).

El dinar es va allargar fins ben entrada la nit. I quan van donar per acabada la festa i van sortir de la cafeteria, el Ramón i la Carla van mirar el cel. Beret té el cel més estrellat i bonic, però, aquella nit, els estels brillaven una miqueta més.

Fotografies: F2studio

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.