Casarse a Catalunya

Elegància i sensualitat amb Janina Lingerie

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Janina Lingerie és una botiga de llenceria amb una llarga història a Barcelona.

És genial saber que tenen una botiga física i també una botiga en línia amb una àmplia varietat d’opcions per a dones a la  cerca de corsetería, llenceria i bany de qualitat.

L’experiència des de 1949 demostra un compromís durador amb els seus clients i producte.

Oferir arranjaments a mesura és un servei molt útil per a garantir un ajust perfecte i la comoditat de les peces de llenceria i corsetería. A més, comptar amb una selecció de marques nacionals i internacionals brinda a les clients una varietat d’opcions per a triar.

La marca CALIDA 100% nature sona realment impressionant en termes de sostenibilitat i qualitat dels materials utilitzats. És genial saber que estan compromesos amb la innovació en el camp de la sostenibilitat en oferir peces fetes de fibres respectuoses amb el medi ambient.

Simone Pérèle és coneguda per oferir llenceria d’alta qualitat que combina elegància, luxe i comoditat. El seu enfocament en la suavitat i la sensualitat de les peces la converteix en una elecció ideal per a ocasions especials o simplement per a sentir-te bé amb tu mateixa.

Un altre top de seda i encaix de Simone Pérèle que sona absolutament encantador i perfecte per a una nit de noces o qualsevol ocasió especial.

Aquesta camisa de llenceria de Vivis Intimo sembla ser una peça elegant i sofisticada que combina materials d’alta qualitat i disseny cuidat. És una excel·lent elecció per a sentir-te fresca i bella en un dia especial o en qualsevol moment en el qual vulguis lluir i sentir-te especial.

És genial saber que en Janina Lingerie es dediquen a confeccionar lligues de núvia de forma personalitzada i acurada. Les lligues són un detall especial i significatiu en el dia de les noces, i la possibilitat de personalitzar-les agrega un toc únic i sentimental.

Les lligues de núvia són un accessori preciós i personal en qualssevol noces, i la capacitat de personalitzar-les i crear-les amb atenció al detall pot fer que aquest dia sigui encara més especial i memorable per a les núvies

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.