Casarse a Catalunya

Els vestits dels teus somnis

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

És emocionant sentir que Higar Novias no sols és un líder en la indústria de la moda nupcial a nivell nacional, sinó que també està enfocat en una expansió internacional.

Això demostra un compromís sòlid amb el creixement i l’expansió de la marca.

La presència dels seus dissenys en els cinc continents i en més de 300 punts de venda és un assoliment impressionant i un testimoniatge de la qualitat i l’atractiu dels seus productes.

Aquesta expansió internacional segurament els permetrà arribar a un públic divers i experimentar amb una varietat d’estils i preferències culturals a tot el món. És un pas important en la consolidació de la seva posició com a líder en la indústria de la moda nupcial.

Les col·leccions de vestits de festa i vestits de padrina de Higar Novias sonen veritablement impressionants i versàtils. La varietat d’elements i estils que ofereixen demostra una àmplia gamma d’opcions per als seus clients.

Des de estilosos “plisados” fins a elegants creps, estampats florals, delicades gases i organzes, Higar Novias sembla oferir una àmplia selecció de teixits que permeten als clients triar el que millor s’adapti als seus gustos i preferències.

Oferir tant vestits curts com llargs mostra el seu compromís amb atendre una varietat d’esdeveniments i ocasions. Això permet a les dones trobar l’abillament perfecte, ja sigui per a una festa formal o una ocasió més relaxada.

És important destacar que no deixen enrere el vestit tradicional per a la padrina més clàssica. Això mostra un respecte per les preferències i tradicions dels seus clients, assegurant que tots trobin opcions que els facin sentir còmodes i elegants.

Les col·leccions de Higar Novias semblen abastar una àmplia gamma d’estils, teixits i preferències, la qual cosa les converteix en una opció atractiva per a dones que busquen vestir-se de manera elegant i sofisticada per a diverses ocasions.

A Higar Novias estan orgullosos de continuar fent realitat els somnis de cada dona en els moments més memorables de la seva vida.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.