Casarse a Catalunya

La millor versió de tu mateixa

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Lluir un cutis perfecte durant tot el dia de la teva boda, un acabat mate i amb alta cobertura farà que et sentis segura! Despreocupat-en i gaudeix del teu dia!

Clarins empresa compromesa amb la innovació responsable posa al teu servei el duo ideal per lluir un rostre perfecte durant 24 hores. Everlasting y Everlasting Concealer evitaran que la transpiració, la humitat o les llàgrimes alterin el teu maquillatge, permetent que puguis expressar les teves emocions amb total llibertat.

Tant Everlasting com Everlasting Concealer han estat desenvolupats per aconseguir-ne una textura fluida, flexible, suau i ultralleugera, imperceptible que unificarà la teva pell perfectament sense impedir que respiri. A més les seves fórmules tractants ajuden a enfortir la barrera cutània prevenint alhora de la contaminació.

Everlasting, la base de maquillatge, allisarà i dissimularà qualsevol imperfecció absorbint l’excés de greix i aconseguint per tant un rostre mate i homogeni durant 24 hores. 

Everlasting Concealer, l’antiulleres, té una formulació d’alta durada a base de castanyer d’Índia que contribueix a la microcirculació i a atenuar l’aspecte de les bosses. La seva textura difumina les línies d’expressió d’immediat, sense marcar-les, mentre cobreix les ulleres. El complex SKIN TONE OPTIMIZING permetrà una tonalitat homogènia i lluminosa durant tot el dia

Un duo  que ofereix 8 tonalitats per l’antiulleres i 35 per la base  de maquillatge, aquestes últimes agrupades en 5 games:  molt clara, clara, intermèdia, fosca i molt fosca. A més a més per seleccionar de manera més fàcil la base de maquillatge Everlasting adaptada al teu to de pell, Clarins ha ideat una classificació per subtons: COOL per pells que rarament es bronzegen i harmonitzen millor amb joies de plata; WARM per pells que es bronzegen fàcilment i harmonitzen millor amb joies d’or i NEUTRAL per les pells que es bronzegen fàcilment i harmonitzen tan amb joies d’or com de plata.

AVUI ÉS EL TEU DIA! RIU, PLORA, EMOCIONAT SENSE LÍMITS I DESPREOCUPAT DEL  MAQUILLATGE

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.