Casarse a Catalunya

So Move, líneas excessives per a una nova elegància

  Temps de lectura: menys d'un minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La col·lecció 2023 So Move infon una originalitat sense precedents amb peces poderoses i prenguis XL ultra impactants.

So Move escriu una nova pàgina per al gran clàssic de Messika.

Una aventura audaç i emocionant per a la Maison, que ofereix a la seva icona un nou estatus i el revela com a símbol d’autoafirmació.

Una creació alliberada de codis i gèneres, Move fusiona masculí-femení i magnifica la silueta de qui ho porta. Estructurada amb fortes línies geomètriques, aquesta col·lecció infon una modernitat rebel perquè tots la portin.

So Move està disponible com a collarets, pendents, anells i polseres. Joies XL que aporten immediatament un toc molt Alta Costura i realcen tots els estils.

Una tendència atrevida que revela una notable qualitat. Les zones planes i els angles aguts confereixen a aquesta col·lecció un estil hiper contemporani, mentre que la repetició del motiu en la mateixa escala li confereix una singular elegància.

Com a penjoll solitari, Move ha guanyat en substància i presència; com a collaret de baules, pavé o encastat, reneix en una versió més joiera, mentre que com a anell, coqueteja amb un efecte d’anell de segell, per al perfecte de classicisme i modernitat.

So Move, una nova i excitant col·lecció de la Maison Messika i un estil sense gènere, inspira una elegància assumida – la correcta mescla d’atreviment i confiança per a tothom.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.