Casarse a Catalunya

Amor infinit amb Bagués

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La història de la Joieria BAGUÉS és veritablement fascinant, i el seu arrelament en l’essència de Barcelona es reflecteix en cadascuna de les seves creacions.

Fundada a la Barcelona de 1917, la Joieria BAGUÉS porta més d’un segle arrelada en el cor de la ciutat. Aquest llegat ha influït en la seva identitat i en la manera en què crea les seves joies.

L’amor de Barcelona pel disseny ha estat un pilar en la identitat de BAGUÉS. L’estètica única de la ciutat es reflecteix en cada peça, convertint a la joieria en una obra d’art portàtil.

L’arquitectura icònica i la proximitat a la mar són fonts d’inspiració constants per a les col·leccions de la marca. Aquests elements s’entrellacen en cada joia, creant un diàleg entre la ciutat i la naturalesa.

BAGUÉS valora i conserva les habilitats tradicionals necessàries per a crear joies excepcionals. Cada peça és el resultat d’un acurat treball artesanal i dedicació.

Al llarg de més d’un segle, BAGUÉS ha desenvolupat col·leccions d’alta joieria que encarnen l’essència de Barcelona i el seu esperit creatiu.

La col·lecció Amor Infinit és realment inspiradora i evocadora. Captura l’essència d’una col·lecció de joies que va més enllà del comuna i cerca transmetre un sentiment d’amor etern i passió

Les joies són més que simples objectes; representen un compromís durador i un amor que transcendeix el temps. Són un recordatori tangible d’un vincle que mai s’esvairà.

L’avantguarda en el disseny de joies és una expressió audaç i contemporània que desafia les convencions. Aquestes joies s’aventuren en el territori del nou i l’innovador, la qual cosa les fa emocionants i úniques.

Cada peça és única i reflecteix una identitat pròpia. Això permet que qui les usi se senti especial i connectat amb l’art i l’artesania darrere de la joia.

La passió és la força darrere d’aquestes creacions. Cada joia es converteix en una manera d’expressar emocions profundes i amor durador.

Aquestes joies transcendeixen el material i es converteixen en un mitjà per a expressar un amor que no coneix límits de temps ni espai. Són testimonis de moments especials i connexions profundes, i el seu disseny avantguardista i singular les converteix en tresors benvolguts que poden transmetre un sentiment d’amor etern per sempre.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.