Casarse a Catalunya

Tinted Oleo-Serum

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Tinted Oleo Serum neix de l’experiència de Clarins amb olis 100% extractes de plantes i de la seva audàcia per a inventar…

En aquest cas, un nou tipus de maquillatge que va més enllà d’un fons de maquillatge o d’una crema amb color. És una innovadora base de maquillatge sérum amb un 98% d’INGREDIENTS D’ORIGEN NATURAL i amb un 80% d’ACCIÓ TRACTAMENT en la seva fórmula. És la trobada entre els pigments minerals, per al color, i el tractament dels olis vegetals secs, per a una pell intensament nodrida.

INNOVACIÓ CLARINS: [TRI-OLEO COMPLEX] + CERAMIDES

Els Laboratoris Clarins han reunit en la fórmula de Tinted Oleo Serum un complex de tres olis complementaris reconeguts per la seva eficàcia al qual afegeixen ceramides naturals per la seva acció protectora.

–        El [TRI-OLEO COMPLEX] de Clarins està compost d’oli d’avellana, ric en omega 9 i 6 per a nodrir i prevenir la deshidratació en la pell, d’oli  de “jojoba bío”, amb poders cicatritzants que nodreix la pell sense deixar una pel·lícula grassa en ella i d’un escualeno vegetal, derivat d’un lípid present en la pel·lícula hidrolipídica, perfectament afí amb la pell, que aporta sensorialitat i confort immediat.

–        Les CERAMIDES, components naturals de la nostra pell, tenen la facultat d’unir les cèl·lules entre si per a reforçar la barrera protectora de la pell. Limiten l’impacte de les agressions externes amb la finalitat de prevenir les irritacions i la pèrdua d’aigua en la pell.

Tinted Oleo Serum ofereix una textura ultrafluida, no grassa, amb efecte pell nua. Es llisca suaument i es fundi amb la pell proporcionat una gran sensació de confort. Amb 2 gotes s’obté un maquillatge gairebé transparent que il·lumina el rostre a l’instant. Amb 3 gotes el rostre es torna més uniforme i radiant. Amb 4 gotes es pot augmentar la cobertura esborrant qualsevol imperfecció. En tot cas, s’obtindrà una pell perfecta amb un “glow” que embelleix tot tipus de pell fins i tot la més seca.

Existeix en 11 tonalitats per a adaptar-se a tots els tons de pell.

Aplicació: Agitar bé el flascó abans d’usar. Si s’usa una brotxa, es realitza l’aplicació mitjançant moviments circulars des del centre del rostre cap als costats. Si s’aplica amb els dits, s’escalfa primer la textura entre els dits i es llisca la textura suaument sobretot el rostre. Si s’usa una esponja de maquillatge humida es realitzen toquecitos per a fondre la textura amb la pell des del centre del rostre cap als costats.

Després de 14 dies d’ús, 86% de les dones afirmen que la seva pell està més flexible, 78% d’elles afirma que la seva pell se sent més confortable i suau. 73% afirmen que la seva pell roman nodrida fins i tot després de desmaquillar-se. 70% de les dones troben que la textura de Tinted Oleo Serum és com una segona pell, se senten protegides i radiants, però afirmen que no es nota que estan maquillades, només es nota que tenen bona cara. Els tests clínics confirmen que amb Tinted Oleo Serum, la pell està protegida, nodrida i hidratada dia rere dia.

Preservar la biodiversitat i afavorir el comerç just, donar prioritat a un aprovisionament responsable dels ingredients és el compromís de Clarins des de fa gairebé 70 anys. La fórmula de Tinted Oleo Serum conté un 98% d’ingredients d’origen natural. La pipeta permet no malgastar el producte, Es pot separar del flascó perquè tots dos puguin ser fàcilment reciclats. El flascó conté 40% de vidre reciclat i és reciclable. L’estoig de cartó és obtingut de fustes extretes de boscos gestionats amb criteri sostenible.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.