Casarse a Catalunya

Fusió d’alta costura i romanticisme amb Lorena Panea

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La col·lecció de núvia “Gènesi” de Lorena Panea és una bella fusió d’alta costura i romanticisme.

Aquesta col·lecció combina materials i tècniques artesanals per a crear looks espectaculars que estan dissenyats per a núvies amb un gust eteri i romàntic. Alguns dels elements destacats d’aquesta col·lecció inclouen pedreries, tuls i organzes de seda.

Les pedreries probablement s’utilitzen per a agregar un toc de lluentor i elegància als vestits, la qual cosa pot donar-los un aspecte més luxós i sofisticat. Els tuls i organzes de seda són teles que sovint s’associen amb la lleugeresa i la feminitat, la qual cosa contribueix a crear un aspecte romàntic i eteri en els dissenys.

A més, l’esment de tècniques artesanals suggereix que cada vestit de la col·lecció pot haver estat acuradament confeccionat a mà, la qual cosa afegeix un valor artístic i una atenció meticulosa als detalls. En conjunt, aquests elements creen una col·lecció que segurament farà que les núvies se sentin com si estiguessin vivint un conte de fades en el dia del teu casament.

En resum, la col·lecció “Gènesi” de Lorena Panea representa una combinació exquisida d’elements d’alta costura i romanticisme, la qual cosa la converteix en una opció perfecta per a les núvies que busquen un look eteri i romàntic en el dia del teu casament.

A continuació parlarem dels nostres vestits favorits.

El vestit “Menes” és un vestit paraula d’honor de pedreria amb godets en faldilla de seda. Caputxa amb mànigues i llaç amb dues tires a l’esquena d’organza de seda.

El vestit “Theia” és un vestit amb escot halter de tul drapeado. Transparències en laterals. Detall de tirants brodats amb perles.Brodat amb garses i flors.

El vestit Tyet és un vestit paraula d’honor d’encaix. Pispes d’encaix amb llaços d’organza de seda. Detall de tul que surt de les mànigues i es recull en un choker de perles naturals i pedres semiprecioses.

El top Nippur és un top de pedreria i encaix brodat a l’esquena amb dues garses.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.