Casarse a Catalunya

Un casament de conte en ple hivern: Polina & Valeriu

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

En Valeriu i la Polina van conèixer-se fa 6 anys. 

Tot va començar quan la Polina va traslladar-se a Alacant i allà va tenir la gran sort de conèixer qui avui és ja el seu marit.

“Ens vam enamorar, vam emprendre una vida junts a Alacant i, després de 5 anys, em va sorprendre un dia en proposar-me matrimoni. No vaig dubtar en la meva resposta: ‘SÍ, VULL’!”

Va ser a partir d’aquell moment quan la Polina va començar a plantejar-se quin tipus de casament volia i com s’imaginava vestida de núvia. Recorda que tenia moltes idees, però una de les coses més importants per a ella era tenir una cerimònia amb vistes al mar. 

Fotografia: Dima Kononenkoy Nikole de The Ivory Roses

Van posar-se en marxa amb els preparatius i van començar a fer la llista de convidats. Molts provenien d’altres països, així que una de les coses que va passar a ser prioritària va ser la cerca de l’espai, ja que necessitaven comptar amb la possibilitat d’allotjar-los a prop. Alacant va convertir-se en la millor opció. No obstant això, era convenient per als convidats tenir una bona connexió amb els vols, per la qual cosa finalment van decidir casar-se a Barcelona. Un cap de setmana van viatjar a la Ciutat Comtal a visitar els espais que més els encaixaven i, després de veure moltes opcions amb la seva wedding planner, Oksana, d’EventWed, finalment, i quan més cansats estaven, van visitar Santa Romana, que, a més, es troba a tan sols 30 minuts de Barcelona. “Ens van rebre amb els braços oberts i ens van mostrar el seu espectacular espai. Va ser amor a primera vista, quan vam veure la panoràmica del mar. Allà ens vam adonar que era el lloc que cercàvem per celebrar el casament dels nostres somnis”, comenta la Polina. A més, van poder visitar els apartaments que es troben al mateix recinte, i eren perfectes perquè s’hi poguessin allotjar tots els convidats que venien de fora. 

Fotografia: Dima Kononenkoy Nikole de The Ivory Roses

No ho van dubtar i van posar-se a organitzar el casament juntament amb l’Oksana. “Els estem molt agraïts, va haver-hi molt poc temps, només comptàvem amb dos mesos i mig per organitzar-ho tot i, gràcies a l’Oksana i a la Ksenia de Floratelie, va sortir tot perfecte. Van entendre a la perfecció les nostres necessitats, gustos i costums”. 

Durant el temps previ, des d’Alacant, la Polinia seguia buscant el vestit de núvia perfecte. Volia trobar alguna cosa que li encaixés al 100%, amb un vel llarg, i també volia aconseguir una segona opció per a la festa. Finalment, a Pronovias, va trobar el que sempre havia somiat des de petita. 

El dia abans del casament, tots van arribar a Santa Romana i van instal·lar-se als apartaments. Comptar amb una bona gastronomia era una de les coses més importants per a la parella. Càtering Sensacions va ser la seva elecció i no van fallar. “El bufet d’ostres, les gambes, l’especialista tallant pernil de gla i l’exquisit banquet van deixar tothom bocabadat”. A més, la música, una barreja entre música moderna i música dels seus països d’origen, els diferents speakers que informaven en diversos idiomes i l’espectacular decoració van fer que, avui dia, guardin un record inesborrable. També van comptar amb un espectacle piromusical de focs artificials, de la mà de Pirotecnia Estalella, que va omplir de color tot l’espai de Santa Romana. 

Fotografia: Dima Kononenkoy Nikole de The Ivory Roses

Tot i haver-se casat al mes de desembre, van tenir un dia radiant i la parella no podia ser més feliç. Recorden el capvespre com un moment d’allò més especial, i és que la barreja de colors que va donar-se al cel quan es troben mar i muntanya va ser increïble. 

La parella només té paraules d’agraïment per a Santa Romana. “Ens van tractar a tots amb una atenció personalitzada i amb molta cura. No tenim cap mena de dubte que és el lloc perfecte per celebrar un casament únic. Gràcies a la seva flexibilitat, van adaptar-se a les nostres necessitats per fer memorable aquest dia tan especial”. 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.