Casarse a Catalunya

Les rutines de Martiderm

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Les rutines, com el seu propi nom indica, han de repetir-se cada matí, cada nit o setmanalment.

És a dir, han de convertir-se en un hàbit. La constància és fonamental per a aconseguir resultats. Avui comentarem una de les rutines més adequades a les necessitats més comunes de la pell. La constància en la cura de la pell és fonamental per a veure millores en la seva textura, to i aparença general.

La Rutina eliminació taques

Com eliminar les taques de la cara?


Les taques poden aparèixer en qualsevol edat, sobretot si no ens protegim la pell cada dia. Per a evitar que apareguin, o per a reduir les que tenim, hem de seguir una rutina de cura específica.

És important saber que les taques poden aparèixer en qualsevol edat i que la protecció diària de la pell és fonamental per a prevenir-les. A més, és cert que el procés de renovació cel·lular és més intens a la nit, la qual cosa fa que la neteja de la pell al matí sigui essencial per a eliminar les impureses acumulades durant la nit.

T’aconsellem utilitzar el Gel Micel·lar Netejador. El Gel Micel·lar Netejador és una opció excel·lent per a la neteja de la pell al matí. Les micel·les en el gel actuen com a imants per a atreure i eliminar suaument la brutícia, l’excés de greix i el maquillatge residual, sense necessitat de fregar la pell en excés. Això és especialment beneficiós perquè una neteja suau ajuda a preservar la barrera natural de la pell.

Recorda que la constància en la cura de la pell és clau per a obtenir resultats efectius a llarg termini. Sempre és una bona idea adaptar la teva rutina de cura de la pell a les teves necessitats i tipus de pell específics, i consultar a un dermatòleg si tens inquietuds sobre taques o qualsevol altra preocupació de la pell.

Després, aplica mitja ampolla DSP-Bright sobre cara, coll i escot. Aquesta ampolla despigmentant unifica el to i il·lumina la pell.

Després de l’ampolla, aplicarem la DSP-Crema FPS 50+, que conté actius despigmentants d’última generació i protegeix de manera eficaç la pell de les radiacions solars.

A MartiDerm aposten pels complements alimentosos per a potenciar els efectes dels nostres tractaments. En aquest cas recomanen les DSP-Antiox Capsules. Ajuden a preparar la pell del rostre prèviament a l’exposició solar i contenen antioxidants potents que prevenen l’envelliment.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.