Casarse a Catalunya

Un cop més, Messika marca tendència

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Les joies més exclusives.

La maison francesa, Messika Paris, és considerada una de les joieries més exclusives, i és que aquest 2023 ha fet parlar, ja que s’ha convertit en la favorita de les celebritats que l’han triat per brillar en els esdeveniments més exclusius del món.

En tots els grans esdeveniments d’art, música, moda i esports, Messika Paris hi ha estat sempre. Un dels moments més especials va ser en el retorn de la cantant Beyoncé, que després de quatre anys d’estar absent al món de la música, va fer la seva reaparició a Dubai, on va lluir unes arracades asimètriques, especialment dissenyades per Valérie Messika. Però aquesta no va ser l’única ocasió en què Beyoncé va apostar per Messika, ja que temps després va tornar a aparèixer a Los Angeles al Roc Nation Pre-Grammy Brunch amb les arracades “Dancing On Air” i l’”Exotic Charms” per completar el seu look sexy i futurista.

Una altra de les grans dones amb bon gust per a la joieria és Rihanna, que en múltiples ocasions ha sorprès portant peces de Messika. Una d’elles, situada entre el primer i segon temps de la Super Bowl LVII, va ser la seva espectacular actuació que marcava el seu retorn després de sis anys d’absència, i en què va lluir algunes de les arracades d’alta joieria més atrevides de la maison.

Les Kardashian no s’han quedat enrere. Kim Kardashian va celebrar l’obertura del seu SKIMS Valentine’s Day pop up a Los Angeles, amb el collaret de diamants “Messika Heart Shaped rivière” per complementar el seu look. D’altra banda, Kendall Jenner, juntament amb el famós ballarí i actor Alton Mason, són els protagonistes de la nova campanya 2023 de Messika, inspirada en el món del cinema americà, amb una brillant posada en escena, digna de les peces modernes i atrevides que s’han presentat.

I per descomptat, la brillantor de l’alta joieria no podia faltar en un dels esdeveniments més esperats pel món de la cinematografia, els Premis Critic’s Choice en la seva 28a edició. Angela Bassett va lluir el choker, les arracades i els anells “Divine Enigmade” de la col·lecció d’alta joieria de Messika “Beyond the Light”, combinats amb la polsera “Independent Icon” de Messika by Kate Moss. Viola Davis va complementar el seu look amb les arracades i l’anell d’alta joieria “Sirenetta”. Janelle Monae va brillar amb les arracades “Illusionnistes” d’alta joieria combinades amb l’anell “Concorde Claire Foy”. Monica Barbaro va triar l’earcuff de diamants Calypso, combinat amb l’icònic anell doble “Glam’Azone Pavé” i l’anell “Illusionnistes” també de la col·lecció d’alta joieria de Messika. Finalment, però no menys important, Bitsie Tulloch va triar el clàssic anell de tres dits “Spirited Wind” de Messika by Kate Moss, amb les icòniques arracades de diamants “My Twin”.

No hi ha dubte que les joies de Messika Paris han estat el complement perfecte per a algunes de les celebritats més elegants i sofisticades, i ha demostrat una vegada més que és la joieria preferida de les celebritats.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.