Casarse a Catalunya

El poder del Handmade

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Avecmuaa és una empresa que es dedica a oferir creacions pròpies que són diferents, originals i exclusives. 

Un dels seus valors clau és la possibilitat de personalitzar aquestes creacions fetes a mà, la qual cosa les distingeix dels productes prefabricats i sense personalitat que es troben en molts altres llocs. El seu objectiu és proporcionar un tracte personal i pròxim als seus clients, adaptant-se a les seves necessitats i gustos per a garantir la satisfacció amb el resultat final de les seves creacions.

Una de les ofertes destacades de Avecmuaa són les figures per al pastís de casament elaborades amb la tècnica de punt de ganxo. Aquestes figures poden variar en preu segons el seu nivell d’elaboració i detalls. El que les fa especials és la capacitat de personalitzar-les d’acord amb les preferències dels nuvis. Això inclou l’elecció del color dels vestits, el color del pèl, el pentinat i altres detalls físics. Com a resultat, les figures de nuvis de Avecmuaa són úniques, originals i s’allunyen de les tradicionals figures prefabricades que manquen de personalitat.

Aquestes figures de nuvis són ideals com a adorns per al pastís de casament, ja que agreguen un toc personal i únic a aquest moment especial. A més, poden ser un regal encantador per a amics, familiars o parelles que estiguin per casar-se. Després del casament, aquestes figures es converteixen en un bell record del dia especial. Cada vegada que els nuvis les vegin, recordaran el seu casament, els moments dolços compartits i totes les emocions viscudes durant els preparatius i el gran dia. En resum, Avecmuaa ofereix un toc personal i distintiu a través de les seves creacions fetes a mà, que es converteixen en records duradors de moments significatius en la vida de les persones. Sorprèn els teus convidats amb uns nuvis diferents, originals i handmade!

La capacitat de personalització que ofereix Avecmuaa amb les seves figures de pastís de nuvis fetes a mà és realment única i valuosa.

El fet que ofereixin l’opció d’incloure a mascotes o altres membres de la família en les figures agrega un toc encara més significatiu. Això pot ser una forma encantadora de reflectir la importància d’aquests sers estimats en la vida de la parella i en el seu moment especial. A més, la capacitat d’incloure a un nen o nena en les figures és una manera commovedora de representar a les famílies barrejades o de celebrar la unió de famílies.

En resum, Avecmuaa no sols crea figures de pastís de nuvis úniques i originals, sinó que també permet a les parelles expressar la seva individualitat i contar la seva pròpia història a través d’aquestes creacions personalitzades. Aquestes figures es converteixen en un símbol significatiu de la unió de dues persones i dels llaços que comparteixen amb els seus sers estimats, incloent-hi les seves benvolgudes mascotes i als membres més joves de la família.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.