Casarse a Catalunya

Els colors de la llibertat

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

“My Move” és una nova interpretació de la Maison que trenca amb les convencions de gènere, alliberant-se de les categories tradicionals de masculí i femení. 

Aquest concepte promou la idea que cada persona pot establir les seves pròpies regles i crear els seus propis codis d’estil.

Una característica destacada de “My Move” és la possibilitat d’intercanviar i jugar amb els colors de la seva polsera. Això permet a les persones personalitzar la seva joieria d’acord amb el seu gust i estat d’ànim, brindant una forma única d’expressió personal.

L’esment de “diamants” i “llibertat” que rimen tan bé suggereix que aquesta col·lecció combina la bellesa i el luxe dels diamants amb la llibertat d’expressió i la individualitat. És una invitació a atrevir-se a ser un mateix i a gaudir de l’elegància i la lluentor de la joieria d’una manera que s’adapti a cada persona.

“My Move” és una col·lecció de joieria que celebra la individualitat i la llibertat d’expressió, permetent a les persones crear el seu propi estil i jugar amb els elements de disseny per a reflectir la seva personalitat única.

Crea la teva pròpia joia a partir de 17 colors de polsera i 5 colors.

Descobreix la captivadora polsera “My Move”, una exquisida creació que fusiona l’elegància d’un motiu encastat amb un diamant talla brillant en moviment amb la modernitat de la seva polsera de cuir de doble volta. Aquesta joia de luxe ultraversátil ha estat dissenyada per a adaptar-se perfectament a una àmplia gamma d’estils, convertint-se en el seu còmplice ideal per a cada dia de la seva vida.

El motiu central, acuradament encastat amb un enlluernador diamant de talla brillant, confereix a aquesta peça una resplendor única i una sensació de moviment que captura la llum de manera fascinant. La polsera de cuir de doble volta afegeix un toc contemporani i sofisticat, realçant la bellesa del conjunt.

El millor de tot és la versatilitat d’aquesta joia. El motiu està disponible en tres opcions distintives: la càlida resplendor de l’or groc, la delicada elegància de l’or rosa i la modernitat del titani color grafit. Per part seva, la polsera es presenta en tres opcions de color igualment atractives: el clàssic cuir blanc neu, el serè verd anglès i el vibrant taronja mandarina.

Però la veritable màgia radica en la seva capacitat de personalització. Imagini’s creant el seu disseny únic! Triï el motiu i la polsera que més s’alineïn amb el seu estil i estat d’ànim del dia. Aquesta creació et permet revelar la seva personalitat i singularitat al món, una elecció alhora. Llavors, quin dels espectaculars dissenys triaràs avui? La decisió és teva, i la polsera “My Move” està llesta per a convertir-se en el reflex perfecte del teu estil distintiu.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.